Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r51177vega/topproduse.ro/blog/wp-content/themes/schema/options/php-po/php-po.php on line 187
Aer Conditionat Vortex | Top 2023 - TopProduse

Cel Mai Bun Aer Conditionat Vortex

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Decizia de a achizitiona un aparat de aer conditionat Vortex poate sa vina in lipsa unui buget pentru un brand ceva mai cunoscut. Totusi, vei descoperi ca aparatele construite de acest brand sunt de o calitate foarte buna si pot face fata fara probleme oricarei provocari. Ceea ce este atractiv la ele este ca, in ciuda pretului scazut, se bucura de o apreciere mare din partea utilizatorilor. De asemenea, aparatele de aer conditionat Vortex sunt foarte placute din punct de vedere estetic, avand capacitatea de a se integra cu usurinta in orice tip de incapere.

Ghidul cumparatorului

1. Puterea aparatului

Puterea sau capacitatea de racire este masurata in BTU si poate sa fie situata intre 7000 si peste 24000 BTU. In principiu, 500 BTU corespund cu 2 metri patrati de incapere, asadar, pentru camerele de dimensiuni mici poate sa fie potrivit un aparat conditionat e 7000 BTU in timp ce, pentru camerele de dimensiuni mari este mult mai eficiente unul de 18000-24000 BTU.

2. Filtrele

Este foarte important sa acorzi o atentie sporita filtrelor. Acestea pot sa te scape de o serie de probleme,cum ar fi praful sau alergenii, asadar, cu cat sunt mai multe si mai performante, cu atat mai ine. Este indicat sa te orientezi spre filtre care sa poata fi spalate dupa ce se murdaresc, deoarece obtii flexibilitate si de asemenea, poti sa economisesti bani si timp.

3. Clasa de eficienta energetica

Ajungand la economii, trebuie sa tinem cont de consumul de energie pe care il are un aparat de aer conditionat. Dat fiind faptul ca pe timp de vara poate sa functioneze fara oprire, este bine sa alegi un produs cu clasa de eficiente energetica A++ sau A+++. Acestea pot fi cu pana la 30% mai economice decat un aparat de aer conditionat cu clasa de eficienta energetica A, ceea ce inseamna facturi mai mici.

4. Diverse functii

Aparatele Vortex sunt dotate cu fel de fel de functii interesante, cum ar fi functia Clean, functia feeling sau cea de programare. DE asemenea, toate sunt echipate cu inverter, care contribuie la economia de energie si la un confort fizic sporit.

Chiar daca sunt ieftine, aceste aparate se dovedesc foarte eficiente si sunt dotate cu o multime de functii interesante, asadar, merita toata atentia.

Top Produse 2024

Avantaje
  • clasa A++
  • include kit de instalare
  • filtrare buna
  • pret
Dezavantaje
  • nu are display digital

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *