Cel Mai Bun Aer Conditionat Heinner

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Daca iti doresti un aparat de aer conditionat de buna calitate, cu pret bun si un aspect placut, Heinner este un brand care s-ar putea sa nu iti spuna nimic, insa care a reusit in scurta sa istorie sa aiba un portofoliu cu peste 100 de produse electronice, inclusiv aparate de aer conditionat.  Combinand un pret decent cu o constructie solida, produsele Heinner sunt evidentiate prin echilibru.

Ghidul cumparatorului

1. Performanta aparatului

Este un detaliu asupra caruia trebuie sa petreci mai mult timp. Performana este masurata in BTU ( British Thermal Units ) si o unitate BTU este valoare de energie necesara pentru cresterea cu un grad Celsius a temperaturii a 0.435 litri de apa. Daca ne raportam la racire, 500 BTU pot sa raceasca cu succes 2 metri patrati de incapere.

Astfel, daca ai o incapere de 20 de metri patrati, cel mai potrivit aparat de aer conditionat este unul de aproximativ 10 000 BTU. Evident, lucrurile pot deveni mai complexe de atat, pentru ca trebuie sa fie luate in calcul mai multe aspecte, incepand cu numarul de persoane din incapere si terminand cu izolatia termica.

2. Tipul aparatului

Ai de ales intre aparate split, de perete, care sunt cele mai populare si cele mai simple, intre aparate de aer conditionat mobile, care vin la pachet cu avantajul mobilitatii, dar si cu o serie de dezavantaje, intre aparate de tavan sau aparate multi-split, care iti permit sa racesti mai multe incaperi cu un singur dispozitiv.

Pentru a raci o singura incapere, cea mai buna varianta este aparatul de aer conditionat simplu, de perete.

3. Tehnologii si utilizare

Este bine sa urmaresti achizitia unui produs cat mai simplu de utilizat, care sa ofere tehnologii superioare. Nu trebuie sa lipseasca tehnologia Inverter si este bine sa urmaresti anumite elemente, cum ar fi telecomada si chiar posibilitatea de control prin Wi-fi.

Exista aparate foarte interesante care pot sa detecteze miscarea si sa schimbe temperatura in functie de prezenta oamenilor in incapere sau aparate care filtreaza cu ioni negativi, facand aerul foarte sanatos.

4. Zgomot

Nu in ultimul rand, conteaza si confortul fonic. Zgomotul produs de un aparat de aer conditionat poate sa fie destul de deranjant daca depaseste 35 de decibeli, asadar, asigura-te ca valoarea este una cat mai mica.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online aparate de aer conditionat Heiner ieftine si bune. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • clasa A++
  • functie auto diagnoza
  • garantie 3 ani
  • pret

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *