Cel Mai Bun Aer Conditionat Mitsubishi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune aparate de aer conditionat Mitsubishi? Care este cel mai bun aer conditionat Mitsubishi?

Atunci cand te gandesti la Mitsubishi, cu siguranta primul lucru care iti vine in minte este un automobil. Cu toate astea, producatorul japonez are o linie de productie mult mai vasta de atat, comercializand o multime de produse electrice, printre care si aparate de aer conditionat. Cu o istorie de aproape 100 de ani, Mitsubishi are capacitatea de a garanta calitatea oricare ar fi produsul comercializat, asadar, daca vrei un aparat de aer conditionat realizat de japonezi, vei putea sa te bucuri de o eficienta foarte buna.

Ghidul Cumparatorului

Achizitia aparatului tau Mitsubishi trebuie sa tina cont de o serie de elemente importante, pentru a fi una inteligenta.

1. Tipul aparatului de aer conditionat

In principiu, vei gasi foarte multe aparate clasice, de tip split, care sunt suficient de puternice pentru a-ti raspunde oricarei cerinte. Pe piata exista si aparate portabile sau aparate de tip caseta. Totusi, este recomandata prima varianta, atat din punct de vedere al costului cat si din punct de vedere al eficientei.

2. Puterea sau capacitatea de racire

Puterea unui aparat de climatizare este, de fapt, capacitatea sa de racire si se masoara in BTU. BTU este o unitate de masura folosita in Europa si este un standard de care tin cont toti producatorii de aparate de aer conditionat.

De regula, aparatele cu o putere mica au aproximativ 9000 BTU in timp ce aparatele cu o putere foarte mare au 18000 BTU. Pentru o incapere de aproximativ 20 de metri patrati nu vei avea nevoie de mai mult de 9000 BTU, insa daca vrei sa optezi pentru un aparat de aer conditionat multisplit sau pentru unul destinat unei camere mai mari, 12000 sau 18000 BTU sunt mult mai potriviti.

3. Tehnologia Inverter

Este o tehnologie prezenta in ultima vreme pe majoritatea aparatelor de aer conditionat si are capacitatea de a oferi mai multe avantaje. Un prim avantaj este faptul ca genereaza o economie de energie electrica, deci au un consum mai mic. De asemenea, asigra un randament foarte bun al aparatelor de aer conditionat atunci cand sunt folosite iarna, pentru incalzire si reusesc sa ofere o functionare continua si o temperatura constanta. Mai multe detalii aici.

4. Calitatea filtrelor

Filtrele de aer trebuie sa fie de foarte buna calitate. Sunt recomandate cele dintr-un material rezistent, care pot fi curatate cu usurinta sub un jet de apa. De asemenea, sunt de preferat aparatele cu filtre de ionizare si cu filtre electrostatice, care distrug alergenii.

Top Produse 2023

Avantaje
  • cu inverter
  • programare
  • filtre
  • auto curatare
Dezavantaje
  • pret peste medie
Avantaje
  • cu inverter
  • filtre
  • silentios

 

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *