Utilizarea site-ului www.topproduse.ro (denumit în continuare “site”) presupune o acceptare în totalitate a termenilor și condițiilor de utilizare expuse mai jos de către cititor (denumiț în continuare utilizator). În momentul în care accesează sau utilizează acest site, utilizatorii sunt obligați să accepte termenii și condițiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni și condiții atrage obligația utilizatorului de a înceta accesarea site-ului www.topproduse.ro.

Datele cu caracter personal colectate de la utilizatorii acestui site( ex. dresă de e-mail, nume, prenume), sunt prelucrate cu scopul de a vă permite lăsarea comentariilor sau opiniilor pe site-ul topproduse.ro. Sub nici o formă, topproduse.ro nu divulgă adresa voastră de e-mail, ce apare în formularul de contact. Pentru a facilita lăsarea comentariilor pe site, topproduse.ro plasează un cookie inofensiv, ca dumneavoastră să nu mai fiţi nevoiţi de fiecare dată să reluaţi completarea formularului de contact.

Conţinutul şi design-ul site-ului, precum şi baza de date colectată de la utilizatorii site-ului, reprezintă proprietatea www.topproduse.ro, şi sunt protejate de legislaţia românească în vigoare cu privire la drepturile de autor.

Interzicem cu desăvârşire copierea sau reformularea conţinutului ( text sau anumite poze) parţial sau total din acest site. Nu permitem utilizarea site-ului în scopuri comerciale sau personale.

Modificarea termenilor și a condițiilor

topproduse.ro îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de utilizare, fără ca utilizatorul să fie aunţat în prealabil.