Cel Mai Bun Aer Conditionat de 12000 BTU

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Capacitatea de racire a unui aparat de aer conditionat, masurata in BTU, este cel mai important element de care trebuie sa tii cont atunci cand faci o achizitie. Daca ai masurat incaperea pe care vrei sa o racesti, ai notat toate elementele care pot contribui la eficienta aparatului si ai ajuns la concluzia ca ai nevoie de un produs de 12000 BTU, este doar primul pas pe care l-ai dus la bun sfarsit.

Exista  o serie de alte elemente care trebuie sa fie luate in considerare la achizitia unui aparat performant, multe dintre ele la fel de importante ca si puterea de racire. Daca te intrebi cum sau unde gasesc aparate de aer conditionat de 12000 BTU ieftine si bune de vanzare, citeste acest articol.

Ghidul Cumparatorului

1. Tipul

Din punct de vedere al constructiei, ai de ales intre mai multe variante de aparate. Cele mai populare sunt cele de perete, denumite split, insa exista si variante destinate tavanului, aparate de aer conditionat mobile sau aparate multisplit. Varianta multisplit este pentru casele cu mai multe incaperi in care nu vrei sa folosesti mai mult de un aparat.

2. Filtre

O componenta esentiala a unui aparate de aer conditionat este filtrul care tine particulele de praf sau alergenii departe de incapere. Filtrul trebuie sa fie dintr-un material rezistent si usor de spalat. Este esential ca o data pe an, filtrul sa fie ori schimbat ori spalat sub un jet de apa.

3. Consum de energie

De asemenea, aparatele de aer conditionat de 12000 BTU trebuie sa dispuna si de tehnlogia inverter si sa beneficieze de o constructie cat mai solida care sa nu produca zgomot foarte mare. Un zgomot mai mare de 35 de decibeli poate sa fie destul de deranjant pentru utilizator.

4. Functii

Verifica ce functii ofera si ia un aparat care, in afara de ventilare, are si incalzire (pentru a il folosi toamna), ventilare, purificare si dezumidificare,

5. Alte caracteristici

  • montajul: verifica daca este cu montaj inclus sau cat costa si cine il face.
  • design: un aparat de climatizare este un produs destul de voluminos, care va contribui serios la partea estetica a unei incaperi. Este bine sa optezi, asadar, pentru o solutie cat mai aspectuasa, care se se integreze foarte bine. Din fericire, poti opta atat pentru aparate cu aspect clasic, cat si pentru variante cu un aspect mai futurist.
  • marca: este vorba despre un simplu nume, daca privim in ansamblu un astfel de aparat, insa acest nume poate sa ofere anumite garantii asupra modului de constructie. Poti opta pentru aparate de aer conditionat Daikin, care este cel mai mare producator din domeniu, Gree sau Samsung, un nume extrem de cunoscut atunci cand vine vorba despre productia de aparatura electrica si electrocasnica.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online aparate de aer conditionat de 12000 BTU ieftine si bune. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • clasa A++ de consum
  • cu inverter
  • kit de instalare inclus
  • pret
Dezavantaje
  • nu are control prin aplicatie mobila

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *