Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r51177vega/topproduse.ro/blog/wp-content/themes/schema/options/php-po/php-po.php on line 187
Jucarii Interesante pentru Pisici | Top 2023 - TopProduse

Cele Mai Bune Jucarii pentru Pisici

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Aproape toate pisicile, mai ales atunci cand sunt mici, iubesc sa se joace. Activitatea fizica reprezinta un plus de sanatate fizica si psihica pentru fiecare pisica si orice stapan trebuie sa se asigure ca animalutul pe care il ingrijeste are o doza corecta de activitate fizica. Pentru a face asta, cel mai indicat este sa ii cumpere jucarii. Cu jucaria potrivita, orice pisica poate avea activitate intensa pe timpul zilei si evident, te poate lasa sa dormi in liniste pe timpul noptii.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul jucariei

Se poate opta pentru jucarii de tip undita, care sunt simple bete cu o bucata de material textil care este legat la capat sau se poate opta pentru mingi, care sunt foarte atractive pentru feline. Miscarea unei mingi pe o podea este asemanata de pisica cu un soricel care fuge, asadar, o va face sa se miste si sa isi testeze reflexele.

Un alt tip de jucarie este cea care distribuie mancare. Este o varianta prin care stapanii se pot asigura ca pisica are mereu la indemana mancare uscata, insa este si o jucarie riscanta, deoarce poate sa faciliteze ingrasarea.

2. Scopul pe care il are jucaria

Exista mai multe variante de jucarii in functie de scopul pe care il are fiecare stapan atunci can face o astfel de achizitie. In primul rand, exista jucariile care ajuta la o activitate cat mai intensa si ii ofera micii feline posibilitatea de a consuma energie si de a nu se ingrasa, sunt jucarii destinate invatarii, care ajuta pisicile sa capete anumite deprinderi si sa invete diverse lucruri si exista jucariile destinate alimentarii, care ascund mancare uscata si o dozeaza cat mai bine pentru pisicute.

3. Varsta pisicii

Nevoile pisicii pot sa difere foarte mult in functie de varsta pe care o are aceasta. Cand este mica si doreste sa cunoasca cat mai multe lucruri, sunt indicate jucariile foarte colorate, destinate invatarii. Odata cu trecerea timpului, jucariile prin care pisica se poate misca in voie si isi poate tine atentia ocupata sunt mult mai recomandate.

4. Rezistenta jucariei

Din instinct, orice pisica va musca din jucarii in timp ce se joaca. Este cat se poate de normal, insa poate sa fie fatal pentru jucarie. Daca nu doresti sa investesti foarte multi bani pe jucarii, mizeaza pe solutii cat mai rezistene. Pentru mingi, spre exemplu, cauciucul dur este indicat, mai ales pentru ca poate sa joace si un alt rol, ascutind dintii animalului. Evident, exista si o multime de jucarii din material textil sau in plastic, foarte interesante.

5. Culoarea

Pisicile nu au capacitatea de a distinge toate culorile, motiv pentru care este bine sa se mizeze pe rosu si pe verde, culori pe care le observa foarte usor. Cele mai atractive jucarii pentru felina din casa ta sunt cele de culoare verde.

Top Produse 2024

Avantaje
  • stimuleaza mai multe simturi
  • se poate folosi si noaptea
  • diverse tipuri de circuite
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *