Cele Mai Bune Jucarii pentru Caini

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Daca esti fericitul stapan, sau mai bine zis, prieten al unui caine, atunci stii ca acesta trebuei sa isi consume energia, altfel va latra excesiv sau va face alte nazbatii. Jucariile pentru caini au atat un rol practic, cat si un rol distractiv. Cu siguranta, achizitia unei jucarii pentru animal nu este un moft, ci este mai degraba o solutie prin care il poti tine departe de comportamente neplacute ( cum ar fi rosul papucilor ) sau il poti tine ocupat atunci cand nu esti acasa. Exista foarte multe jucarii interesante pentru caini, insa nu toate sunt potrivite pentru cainele tau.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul jucariei

De regula, jucariile pentru caini sunt impartite pe categorii de activitati. Poti opta pentru jucarii de aport, pentru jucarii de tras, jucarii de ros si jucarii care pot sa dezvolte diverse abilitati, cum ar fi puzzle-urile in care ascunzi biscuiti sau alta mancare. Jucariile de aport sunt mingile si frisbee-urile iar cele de ros sunt oasele sau mingile din cauciuc extrem de dur. Este bine ca un caine sa aiba toate tipurile de jucarii, pentru a nu se plictisi si pentru a se bucura de diversitate.

2. Rezistenta jucariei

Cainii obisnuiesc sa roada orice. Cu siguranta vor roade si jucariile, indiferent de materialele din care sunt realizate. Totusi, exista jucarii realizate din materiale foarte rezistente care pot sa reziste mult sau foarte mult. Incearca sa optezi pentru jucarii care pot face fata provocarilor, chiar daca sunt ceva mai costisioare.

3. Caracterul cainelui

Alegerea unei jucarii perfecte trebuie sa aiba in vedere si caracterul animalului. poti sa achizitionezi mai multe jucarii si sa descoperi care este cea care ii starneste cel mai mare interes. Ulterior, poti sa insisti pe un singur tip de jucarie sau pe jucarii din aceeasi categorie. Cel mai bine este sa mergi cu catelul la cumparaturi, intr-un pet shop. Daca iei jucariile de test, le agiti, le rostogolesti si i le arunci, vei descoperi rapid ce anume ii place si ce nu.

4. Gradul de siguranta

Incearca sa eviti achizitia de jucarii periculoase pentru caine. Din pacate, pe piata exista estul de multe jucarii realizate cu substante periculoase, care pot duce la asfixiere sau la probleme de sanatate. Pentru a elimina orice risc, este bine sa optezi pentru jucarii de dimensiuni generoase, realizate dintr-un cauciuc foarte tare. Acesta nu se deterioreaza repede si ii ofera catelului momente deosebite.

5. Gradul de implicare al stapanului

Majoritatea jucariilor te implica si pe tine, in momentul in care catelul se joaca. Daca ai timp si vrei sa te joci cu cainele, este bine sa optezi pentru jucarii de aport sau de tras. Daca, in schimb, doresti sa ai timp liber si sa il lasi pe catel sa se joace singur, jucariile de ros sau cele care dezvolta inteligenta si abilitatile sunt cele mai potrivite. Cele de tip puzzle sunt foarte interesante si iti permit sa ascunzi mancare in diverse spatii, in asa fel incat cainele sa detecteze mirosul si sa caute mancarica cu ajutorul labutelor si a nasului.

Este important ca numarul jucariilor sa fie destul de mare, insa incearca sa faci in asa fel incat sa nu i le lasi toate, tot timpul. Cel mai bine este sa ii oferi cate o jucarie o data la cateva zile, pentru a-i mentine interesul si placerea de a se juca.

Top Produse 2023

Avantaje
  • moale si flexibila
  • din cauciuc natural
  • ieftina

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *