Avantaje si dezavantaje pentru iPhone 7

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

Telefonul iPhone 7 este succesorul modelului 6S si vine cu un design mai rafinat, fiind disponibil in mai multe culori noi ca Black si Jet Black (negru mat, respectiv negru lucios), pe langa Gold si Silver.

Una dintre noutatile acestui model este imbunatatirea semnificativa a functionalitatii 3D Touch, aceasta insemnand ca este mult mai precis in privinta presiunii exercitate cu degetele, raspunzand astfel mult mai rapid si exact comenzilor pe care i le dai, putand sa faca diferente precise pe baza presiunii cu care atingi sau apesi ecranul.

De asemenea, vine cu un model nou de senzor Touch ID care asigura o viteza dubla la recunoasterea amprentei fata de alte modele.

Camerele de 12 megapixeli cu zoom optic 2x si digital de 10x,fac din acest model un excelent device pentru poze de calitate, dar si pentru selfie-uri. Camera include si stabilizator de imagine, care este util atat la obtinerea unor fotografii de calitate, cat si la inregistrari video fara tremuraturi.

Huse pentru iPhone 7

Desi este este mai rezistent la apa si la praf decat modele precedente si fata de alte telefoane, investitia initiala care nu e de neglijat, trebuie protejata prin utilizarea unor accesorii de calitate. Sunt disponibile huse iPhone 7 in magazinele specializate pe accesorii, iar modelele difera atat prin calitatea si caracteristicile materialului, cat si prin design care poate fi simplu sau cu imprimeuri, dupa cum declara specialistii de la roty.ro

Avantaje iPhone 7

  • conectivitate WiFi excelenta
  • camera cu zoom de calitate mare
  • camera rapida si performanta pentru selfie
  • este rapid
  • sunet stereo
  • durata bateriei mai mare
  • design slim

Dezavantaje iPhone 7

Un element interesant in constituie mufa jack pentru casti, care nu mai este prezenta. Aceasta presupune sa folosesti casti Lighting sau conectate wireless, ceea ce este mai modern si mai confortabil, dar sunt mai scumpe fata de cele cu fir.

Display-ul cel mai bun

Displayul de inalta calitate si fin cu care ne-a obisnuit Apple este si el usor imbunatatit (iarasi). Luminozitatea si gama cromatica sunt mai mari, asigurand o experienta placuta in utilizare. Acest model este cu 25% mai stralucitor si mai luminos decat modelul 6S.

Daca ti-ai achizitionat deja acest model si te bucuri de performantele unui device modern, este bine sa iei in considerare accesorii cum ar fi folii de protectie, huse si cabluri de date disponibile intr-o varietate de modele pe siteuri specializate cum este roty.ro

Numarul de utilizatori a unui telefon mobil inteligent este tot mai mare, acesta asigurand acces zilnic la email, retele sociale, jocuri si multe aplicatii utile. iPhone 7 este un device avansat si performant, cu un procesor rapid Quad Core si un display de tip retina de 1334 x 750 pixeli, sistem de detectare a amprentei si a fetei, stabilizare optica si automata a imaginii care fac din el un model de top.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *