Cel Mai Bun Telefon Fix Fara Fir

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Te-ai putea gandi ca telefoanele fixe sunt demodate si ca odata ce ai la indemana un telefon mobil, aceste dispozitive au disparut de tot. De fapt, utilitatea lor este inca destul de mare, insa la o scara ceva mai mica. Un telefon fix poate sa fie perfect intr-o familie in care toata lumea poate sa raspunda la telefon sau intr-o firma, unde trebuie sa existe un singur numar de telefon. Evident, telefoanele fixe s-au modernizat si ele foarte mult, asadar un element a disparut: firul. Telefoanele fixe fara fir garanteaza o libertate de miscare asemanatoare celei oferite de telefonul mobil si ofera flexibilitate.

Ghidul cumparatorului

1. Raza de actiune

Dat fiind faptul ca nu vorbim despre un telefon mobil, fixul va depinde intotdeauna de punctul central. Daca nu doresti sa ti se intrerupa apelul cand ti-e lumea mai draga, trebuie sa alegi o varianta cu raza de actiune intre 50 si 300. Este bine sa tii cont de faptul ca obstacolele, precum zidurile, pot sa reduca destul de mult raza de acoperire.

2. Calitatea sunetului

Este o caracteristica pe care o vei descoperi in specificatiile telefonului. De regula, pentru un sunet cat mai clar si puternic, va trebui sa pltesti ceva mai mult. Calitatea si claritatea sunetului este data de banda de frecventa, care trebuie sa fie cuprinsa inte 2.4 si 2.8 Ghz. De asemenea, calitatea poate sa fie evidentiata si de prezenta unui spectru digital, capabil sa refaca perfect semnalul initial.

3. Numarul de receptoare

Faptul ca poti sa dispui de mai multe receptoare este cel mai important element pe care il poate oferi un telefon fix. Practic, toata familia poate sa vorbeasca de pe acelasi numar de telefon, fara a fi nevoie sa vorbeasca la acelasi receptor. De regula, numarul receptoarelor poate sa fie de pana in 6. Unul dintre avantajele oferite de un numar mai mare de receptoare este faptul ca se pot efectua inclusiv apeluri interne sau ca se pot transfera apelurile.

4. Functiile

Telefoanele fixe nu dispun de foarte multe functii, ceea ce le face si destul de accesibile. Totusi, exista modele care iti permit conectarea la bluetooth, iti permit sa blochezi anumite numere de telefon sau sa ai o agenda telefonica. Unele includ chiar si robot telefonic si inregistreaza mesaje de la persoanele care suna atunci cand nu esti acasa.

5. Accesoriile

Exista o serie de accesorii pe care le poti achizitiona pentru un telefon fix. Unul dintre ele este reprezentat de castile care iti permit sa te bucuri de comunicare fara maini. Practic, poti sa gatesti si sa faci orice alta activitate prin casa vorbind la telefon.

6. Autonomia

Nu in ultimul rand, trebuie sa tii cont de autonomia telefonului. Daca nu vrei surprize neplacute, este bine sa te bucuri de un telefon care are autonomie cat mai mare.

7. Aspectul

Modul in care arata se poate dovedi foarte important pentru orice utilizator. Telefonul fix este un accesoriu ce poate avea un impact destul de mare asupra livingului, asadar, trebuie ales in functie de modul de mobilare al acestei incaperi. Poti miza pe telefoane de dimensiuni reduse sau pe variante ceva mai mari, excelente mai ales daca in casa sunt batrani care au nevoie de butoane mari.

Top Produse 2023

Avantaje
  • taste mari, usor de folosit
  • afisaj LCD usor lizibil
  • volum ajustabil
  • 2 receptoare
Dezavantaje
  • dimensiuni relativ mari, bun mai mult pentru oameni in varsta

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *