Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r51177vega/topproduse.ro/blog/wp-content/themes/schema/options/php-po/php-po.php on line 187
Aer Conditionat Samsung | Top 2023 - TopProduse

Cel Mai Bun Aer Conditionat Samsung

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi)
Încarc...

Samsung este cel mai titrat brand din intreaga lume, fiind unul dintre putinii producatori care activeaza in extrem de multe domenii. Vei descoperi mii de produse electrice de la Samsung, incepand cu produse pentru bucatarie si terminand cu aparate de climatizare cu split, frigidere si evident, telefoante.

Cu o istorie de aproape 80 de ani, Samsung a reusit sa inoveze si sa ofere o multime de tehnologii moderne. Astfel, in momentul in care vrei sa achizitionezi un astfel aparat, o prima optiune trebuie sa fie brandul sud-coreean. Este adevarat ca va trebui sa investesti ceva mai mult decat intr-un aparat de aer conditionat produs de alt brand, insa satisfactiile vor fi si ele consistente.

Ghidul cumparatorului

1. Puterea aparatului

Masurata in BTU, puterea este extrem de importanta. Este esential sa optezi pentru o putere potrivita pentru incaperea ta, in conditiile in care o putere prea mica poate sa nu faca fata provocarilor in timp ce una prea mare poate sa insemne un aparat zgomotos care se opreste si porneste de mult prea multe ori. Pentru a-ti face o idee, suprafetele cuprinse intre 18 si 25 de metri patrati au nevoie de o putere de aproximativ 9000 BTU in timp ce suprafetele de pana in 35 de metri patrati au nevoie de peste 12000 BTU.

2. Tehnologii moderne

O tehnologie pe care trebuie sa o aiba orice aparat de aer conditionat este invertorul, care fluidizeaza foarte mult functionarea produsului. Poti sa te bucuri si de alte functii interesante, cum ar fi functia de dezumidificare, de incalzire sau de control de la mare distanta prin intermediul internetului. Aparatele de aer conditionat sunt extrem de bine ancorate in prezent, cu atat mai mult aparatele produse de Samsung.

3. Filtrele / Calitatea purificarii

Un aparat de aer conditionat poate sa aiba mai multe filtre. Este bine sa te asiguri ca aparatul pe care il cumperi are filtre de ionizare, filtre electrostatice si filtre pentru purificarea aerului dintr-un material de o calitate cat mai bune. Cele mai populare sunt filtrele din plastic, ce pot fi curatate sub un jet de apa. De asemenea, filtrele din carbune activ sunt extrem de populare si eficiente, deoarece pot purifica aerul foarte bine.

Printre elementele care mai conteaza se numara designul, punct la care Samsung sta foarte bine, zgomotul sau clasa de eficienta energetica.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online aparate de aer conditionat Samsung ieftine si bune. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2024

Avantaje
  • clasa A++
  • cu inverter
  • control automat temperatura
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *