Cel Mai Bun Aer Conditionat Vivax

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi)
Încarc...

Atunci cand vine vorba despre aparate de aer conditionat, optiunile de pe piata sunt extrem de multe. Unul dintre brandurile cele mai interesante este Vivax. Infiintat in anul 2004 in Croatia, acest brand reuseste sa ofere sute de produse electronice extrem de interesante, climatizarea ocupand un loc important in politica firmei.

Aparatele de aer conditionat sunt construite in asa fel incat sa reziste la temperatri extreme, intre -32 si 52 de grae Celsius, beneficiaza de tehnologii moderne, putand sa se conecteze la Wi-Fi si fiind controlate foarte usor si vin intr-o varietate foarte mare de puteri si de tipuri.

Ghidul Cumparatorului

1. Tipul aparatului

Ai de ales intre sisteme mono split de perete, sisteme multi split cu pana la 5 unitati interioare, aparate de aer conditionat mobil sau aparate destinate tavanului. Alegerea trebuie sa tina cont de nevoile pe care le ai si de particularitatile locuintei sau biroului pe care le vrei racite. Cele mai populare aparate din categoria Vivax sunt cele mono split, insa cele multi split pot sa genereze economii sustantiale in locurile unde este nevoie de racirea unui numar mai mare de incaperi.

2. Puterea/ Capacitatea de a raci

Este un element care trebuie sa beneficieze de o atentie sporita, deoarece decide eficienta aparatului de aer conditionat. Puterea se masoara in BTU si in principiu, 500 BTU pot face fata unei suprafete de 2 metri patrati. Regula nu este una standard, insa, in conditiile in care pot aparea o multime de variatii cum ar fi incaperi foarte inalte, un numar diferit de persoane in fiecare incapere sau o izolatie termica mai buna sau mai putin buna.

3. Tehnologii folosite

Tehnologiile moderne pot sa eficientizeze foarte mult un aparat de aer conditionat. Simpla dotare cu Wi-Fi, spre exemplu, iti poate permite sa controlezi aparatul de la distanta si sa te bucuri de o temperatura perfecta atunci cand ajungi acasa.

Este bine sa urmaresti prezenta tehnologiei inverter si sa te asiguri ca filtrarea se face cat mai eficient. Sunt de urmarit aparatele de aer conditionat care pot sa elimine acarienii, praful si alergenii in momentul in care fac filtrarea, in asa fel incat sa poata asigura un mediu 100% sanatos.

Mai sunt destul de multe lucruri importante, cum ar fi zgomotul produs de aparat, designul sau dimensiunile. Cel mai important, insa, este sa te asiguri ca optezi pentru un produs 100% eficient.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online aparate de aer conditionat Vivax ieftine si bune. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • clasa A++
  • ecran LCD
  • functie turbo

 

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *