Cea Mai Buna Masina de Spalat Rufe Incorporabila

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

O masina de spalat rufe incorporabila are marele avantaj de a fi foarte flexibila in ceea ce priveste designul bucatariei. Foarte multi oameni isi doresc un design continuu in bucatarie si de multe ori, masina de spalat intrerupe armonia creata de piesele de mobilier. In cazul masinilor incorporabile, aceasta armonie poate sa fie pastrata si poate sa asigure tot confortul vizual de care ai nevoie. Este adevarat ca o masina de spalat rufe incorporabila poate sa fie ceva mai costisitoare decat una clasica, insa in definitiv, merita sa te bucuri de confort peste tot pe unde acesta poate sa fie obtinut.

Daca designul este asigurat, nu acelasi lucru putem spune despre alte elemente care construiesc o astfel de masina. Daca vrei sa iei o masina performanta trebuie sa ai in vedere o serie de dotari si functii importante.

Ghidul cumparatorului

Atentie: nu uita sa masori spatiul disponibil si sa verifici dimensiunile masinii in descrierea tehnica.

1. Capacitatea

Un minus pe care il poti descoperi aceste produsee este faptul ca nu iti permit sa te bucri de o capacitate foarte mare. De regula, ai de ales intre valori situate intre 5 si 8 kg. Daca ai nevoie de mai mult insa, singura optiune pe care o ai este o masina neincorporabila. Dar o capacitate de spalare de 6 kg (6 kg de rufe care incap in cuva la o singura spalare) este suficienta pentru o familie de pana la 4 persoane.

2. Functii si programe

Majoritatea masinilor moderne dispun de functii interesante, unele dintre ele fiind cu adevarat inteligente. Poti opta pentru masini de spalat ce pot fi controlate direct de pe telefonul mobil, poti alege solutii care au zeci de programe destinate diverselor tipuri de tesaturi sau poti cauta masini de spalat care sunt dotate cu functii de protectie a tamburului si cu uscator. Optiunile pe care le ai in acest sens sunt nelimitate, insa odata cu niste functii deosebite apar si costuri ceva mai mari pe care trebuie sa le suporti.

Sunt utile programele de spalare rapida, pentru incaltaminte sau pentru rufe delicate.

Trebuie sa ai in vedere si numarul de rotatii pe minut (RPM), si iti recomand sa alegi una cu peste 1000 RPM pentru a scoate rufele aproape uscate.

3. Consumul

Indiferent ce ai face, o masina de spalat consuma: apa, detergent, curent electric si de multe ori nervi, daca nu esti inspirat sa optezi pentr o solutie silentioasa.

Incearca sa urmaresti valori cat mai mici ale consumului, indiferent despre ce fel de consum vorbim si sa te asiguri ca optezi pentru o masina de spalat rufe cat mai silentioasa.

Alege clasa energetica A+++, A++, A+ sau A pentru un consum mic de energie electrica.

4. Siguranta

Nu in ultimul rand, trebuie sa tii cont de siguranta. Daca ai copii mici, mai ales, un sistem de siguranta pentru copii este esential. De asemenea, detectorul de spuma sau siguranta impotriva inundatiilor pot sa isi joace foarte bine rolul si te pot scuti de o multime de neplaceri.

Top Produse 2023

Avantaje
  • consum redus (clasa A+++)
  • capacitate 7 kg
  • 1400 RPM
  • 14 programe
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *