Cea Mai Buna Masina de Spalat Rufe Arctic

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Unul dintre principalii producatori de electrocasnice din Europa si, fara doar si poate, cel mai mare din Romania, este Arctic. Compania infiintata in 1968 s-a focusat o buna perioada pe productia de frigidere insa de ceva vreme produce si alte electrocasnice, printre care si masini de spalat. De regula, produsele Arctic sunt simple si cat se poate de eficiente, gasind mereu un echilibru foarte bun intre calitate si pret.

Ghidul cumparatorului

1. Capacitatea

Se exprima in kg si arata cate kilograme de rufe incap la o singura spalare. O capacitate de 6 kg sau mai mult este suficienta pentru o familie medie de 3-4 persoane.

2. Consumul

Masinile de spalat consuma destul de multa energie si destul de multa apa si curent electric (acesta e si cel mai scump), asadar, este bine sa te orientezi spre un produs care are un consum cat mai mic. Din fericire, masinile moderne fac parte din clase de eficienta energetica foarte performante, existand chiar si soluti A++++.

Spre deosebire de o masina de spalat construita in urma cu cativa ani, cu clasa de eficienta A, cea cu clasa A++++ poate sa genereze economii substantiale pe termen lung. Atunci cand vorbesti despre consum trebuie sa tii cont si de alte aspecte, cum ar fi consumul de apa si evident, consumul de detergent.

3. Programele

Multi producatori de masini de spalat iti atrag atentia cu zeci de programe. De multe ori nu ai nevoie de toate aceste programe, ci doar de cateva. Asigura-te ca programele pe care le ai la dispozitie iti pot raspunde cerintelor pe care le ai si ca se muleaza pe obisnuintele tale. Vei descoperi programe pentru hainele sport, pentru hainele din anumite materiale sau pentru cele colorate.

4. Viteza de centrifugare

Este un alt aspect important, care decide atat rapiditatea de spalare, cat si zgomotul. De regula, se poate situa intre 400 si 1600 de rotatii pe minut. Este bine sa optezi pentru o viteza medie de centrifugare, care sa asigure un nivel de zgomot cat mai jos. Pentru o utilizare linistita ar trebui sa ai o masina care sa nu depaseasca 60 de decibeli.

5. Aspectul

Un punct esential la alegerea unei mașini de spalat este aspectul. Dat fiind faptul ca este un produs destul de voluminos, trebuie sa gasesti o solutie prin care sa se potriveasca foarte bine in baie sau in bucatarie, hol sau baie. Ai de ales intre o masina de spalat incorporabila sau una cu aspect clasic, dar care sa fie eleganta si placuta. Este recomandat sa optezi pentru masina de spalat clasica, de culoare alba, deoarece este cea mai flexibila din acest punct de vedere. Aspectul trebuie sa tina cont si de marimea produsului, care poate decide impactul asupra incaperii dar si capacitatea de spalare a masinii.

 

Top Produse 2023

Avantaje
  • capacitate 7 kg
  • 1200 RPM
  • clasa A+++
  • raport calitate pret
  • garantie 3 ani
Dezavantaje
  • nu are uscator

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *