Cea Mai Buna Masina de Spalat Rufe Indesit

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune masini de spalat rufe Indesit? Care este cea mai buna masina de spalat rufe Indesit?

Indesit este o companie italiana fondata in anul 1975, care a reusit de-a lungul timpului sa isi contureze o imagine excelenta si sa ofere acea incredere pe care doar produsele de buna calitate o ofera. In Europa, brandul italian este unul dintre principalii producatori de masini de spalat rufe, uscatoare, masini de spalat vase sau frigidere.

Daca iti doresti o masina de spalat rufe, asadar, Indesit poate sa ocupe una dintre primele optiuni pe care le poti lua in considerare.

Nu este suficient sa iei o decizie in ceea ce priveste brandul, insa. Pe langa numele producatorului, mai trebuie sa ai in vedere si alte aspecte, multe dintre ele deosebit de importante.

Ghidul cumparatorului

1. Dimensiunile

Un prim lucru de care trebuie sa tii cont la achizitia unei masini de spalat este modul in care aceasta este construita. Conteaza foarte mult dimensiunile, pentru a se integra bine in spatiul pe care il pregatesti pentru ea, conteaza capacitatea si evident, conteaza partea estetica. Din fericire, indiferent de situatia pe care o ai la dispozitie, poti sa te bucuri de flexibilitate si sa alegi masini incorporabile care sa se integreze foarte bine din punct de vedere estetic sau masini verticale care sa nu ocupe mult spatiu.

Exista si variante slim care ocupa mai putin spatiu in adancime. De asemenea, exista modele cu incarcare pe verticala care au avantajul de a ocupa mai putin spatiu.

2. Consumul

Cel mai important consum este cel de energie. In teorie, cele mai risipitoare masini de pe piata sunt notate cu D si cele mai economice cu A++++. Cel mai probabil nu vei mai gasi masini de spalat ce fac parte din clasa de eficienta energetica D, insa ai de ales intre A, A+ s.a. pana la A++++. Economia de curent poate sa fie substantiala la o masina bine gandita din acest punct de vedere.

Consumul se refera si la apa sau detergent, elemente care trebuie luate in considerare, atat in ceea ce priveste costurile cat si ptotejarea mediului inconjurator prin evitarea risipei de apa.

3. Dotarile / programe

Masinile de spalat moderne sunt extrem de bine dotate, ingloband functii cu adevarat interesante. Cu o investitia mai mare, poti obtine masini de spalat cu programe destinate diverselor tipuri de tesaturi, poti descoperi masini inteligente care pot sa calculeze greutatea incarcaturii si sa isi optimizeze modul de spalare in functie de aceasta sau poti sa te bucuri de masini de spalat inteligente, pe care le poti controla prin telefon.

4. Zgomotul

Daca vrei totul de la o masina de spalat, nu trebuie sa neglijezi zgomotul. Din fericire, masinile celor de la Indesit sunt foarte putin zgomotoase, chiar si in timpul centrifugarii reusind sa pastreze un grad mare de confort fonic. Totusi, este bine sa verifici numarul de decibeli inainte de a face o achizitie.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online o masina de spalat Indesit ieftina si buna. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

5. Alte caracteristici importante

 • capacitatea: cate kilograme de rufe se pot spala; evident, alege una cu o capacitate cat mai mare, de minim 5 kg pe ciclu de spalare
 • numarul de rotatii pe minut: conteaza la stoarcere si este bine sa iei una cu minim 1.000 RPM
 • display: un mic display digital si controlul electronic fac ca masina sa fie mult mai usor de utilizat

Top Produse 2023

Avantaje
 • capacitate 6 kg
 • 1200 rpm
 • clasa A+++
 • raport calitate pret
Dezavantaje
 • exista modele cu mai multe rotatii pe minut
Avantaje
 • capacitate 5 kg
 • 1.000 rpm
 • pret
Dezavantaje
 • clasa A+, exista si modele mai performante

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *