Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe Whirlpool

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune masini de spalat rufe Whirlpool? Care este cea mai buna masina de spalat rufe Whirlpool?

Americanii de la Whirlpool sunt, fara doar si poate, printre cei mai buni profesionisti atunci cand vine vorba despre constructia electrocasnicelor, indiferent ca vorbim despre masini de spalat, frigidere sau aragazuri. Cu o cifra de afaceri uriasa, o istorie de peste 100 de ani si o prezenta bine conturata in multe state ale lumii, Whirlpool reuseste sa fie parte a preferintelor utilizatorilor.

Nu este de mirare, asadar, ca in topurile cu cele mai bune masini de spalat rufe se numara si multe produse ale acestui brand. Decizia de a opta pentru Whirlpool vine usor, insa pentru a te bucura de cea mai buna masina de spalat rufe tot trebuie sa tii cont de o serie de criterii, care iti pot creste flexibilitatea si economia pe termen lung. In fond, este vorba despre a alege cel mai bun raport calitate-pret, pente ani de zile tehnologia in domeniu cel mai probabil avanseaza si ce iei azi se poate perima sau vei fi tentat sa inlocuiesti cu ceva mai perfiormant. Daca te intrebi cum sau unde gasesc masini de spalat rufe Whirlpool ieftine si bune de vanzare, citeste acest articol.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul masinii de spalat

In functie de modul de constructie, ai de ales intre 3 tipuri de masini de spalat:

  • varianta clasica cu incarcare frontala si hublou cu geam transparent
  • varianta incorporabila
  • varianta verticala (se recomanda unde nu ai mult spatiu)

De regula, varianta clasica este cea mai apreciata de catre utilizatori, insa daca nu ai spatiu la dispozitie sau daca vrei totul de la estetica incaperii in care este masina, poti opta pentru o solutie verticala sau pentru o masina de spalat incorporabila.

2. Dimensiunile si capacitatea

Un prim lucru pe care trebuie sa il iei in considerare la achizitia unei masini de spalat este modul in care aceasta se va integra in bucataria sau baia ta si eficienta de care va da dovada. Asigura-te ca are dimensiunile perfecte pentru spatiul pe care il ai la dispozitie si cauta sa aiba o capacitate care sa iti permita spalari cat mai rare si economii substantiale.

De regula, ai de ales intre masini de spalat cu capacitati intre 5 si 8 kg, insa la nevoie poti gasi si solutii mai mari.

3. Functii si programe

Diferentierea intre diverse tipuri de masini de spalat se face in functie de dotarile tehnice. Whirlpool este un brand care inoveaza si poate sa uimeasca prin tehnologii precum al 6-lea simt. Aceste tehnologii pot ghici incarcatura si pot spala in asa fel incat sa consume cat mai putin si sa aiba eficienta mare. Tine cont si de programe si de tipul de tesatura pentru care acestea sunt dedicate, dar si de alte functii interesante, cum ar fi autodiagnosticarea sau posibiltiatea de control de pe un telefon mobil.

4. Viteza de centrifugare si zgomotul

De regula, acestea sunt strans legate intre ele, deoarece in timpul centrifugarii masina de spalat devine foarte zgomotoasa. Pentru o spalare corecta ai nevoie de peste 1000 de rotatii pe minut, insa exista si masini cu 4-600 de rotatii sau variante de 1600 de rotatii.

Top Produse 2023

Avantaje
  • capacitate 7 kg
  • 1000 RPM
  • clasa A+++
  • pret

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *