Cea Mai Buna Masina de Spalat cu Uscator

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi)
Încarc...

Ingrijirea personala si a locuintei presupun si tesaturi curate, fara microbi, alergeni sau mirosuri neplacute. O masina de spalat cu uscator va spala rufele si lenjeriile dvs., apoi le va usca daca alegeti un program cu uscare, astfel incat sa le puteti folosi imediat si nu mai asteptati ore in sir pana cand se usuca, dificil mai ales cand nu este cald afara. O astfel de masina este utila si cand sunteti presat de timp, sa imbracati ceva anume care trebuie spalat. Functia de uscare o puteti folosi doar cand doriti, deci nu este obligatoriu sa o folositi tot timpul.

O masina de spalat cu uscator practic inglobeaza intr-un singur aparat electrocasnic doua aparate diferite: masina de spalat si uscator de rufe. Este un fel de 2 in 1 si este o investitie mai rentabila decat daca ati cumpara separat cele doua aparate, nu doar din punct de vedere financiar, ci si ca spatiu. Vedeti pe aceasta pagina de la eMag o lista cu cele mai apreciate produse.

cea-mai-buna-masina-de-spalat-cu-uscator-de-rufe

Ghid de Cumparare

Pentru a alege cea mai buna masina de spalat cu uscator de rufe trebuie sa aveti in vedere toate criteriile folosite la alegerea unei masini de spalat automata, clasica.

1. Consumul

Investiti intr-un produs cu o clasa energetica cat mai buna. Clasele sunt marcate cu litere de la A (cea mai buna) pana la G (cea mai proasta).

2. Capacitatea de Spalare si de Uscare

Estimati necesarul dvs de a spala, cam cate kilograme de rufe doriti sa spalati intr-un ciclu, in functie de marimea familiei, apoi alegeti o masina cu capacitate corespunzatoare.

Capacitatea de uscare este in general mai mica decat cea de spalare, intrucat e nevoie de spatiu mai mult pentru a le usca cu jet de aer cald.

3. Viteza de Centrifugare

Aceasta este exprimata in rotatii pe minut (RPM), este in specificatiile fiecarui produs, si arata cat de repede (viteza maxima) la care se poate roti tamburul din cuva. Aceasta viteza este reglabila si, in general, se foloseste o treapta mai redusa la rufele delicate. Pentru rufe groase si foarte murdare se foloseste o viteza mai mare. Este bine ca aceasta viteza sa fie cat mai mare, de minim 1000 RPM.

4. Zgomotul

In detaliile tehnice de pe pagina fiecarui produs este trecut nivelul de zgomot, in decibeli (db), atat pentru spalare, cat si pentru uscare. Este bine ca sa fie cat mai mic, mai ales daca asezati produsul in bucatarie, hol sau undeva unde stati si dvs..

5. Pretul si Garantia

Nefiind o investitie oarecare, comandati un produs cu minim 2 ani garantie. Preturile sunt mai mari decat la masinile clasice, dar aveti avantajele unei masini cu uscare.

Top Produse 2023

Avantaje
  • viteza de rotatie mare (1400 rpm) si reglabila
  • capacitate de spalare mare (9 kg)
  • consum redus (clasa A)
  • 16 programe
Dezavantaje
  • unii utilizatori pot avea nevoie de capacitate mai mare

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *