Cel Mai Bun Cuptor Incorporabil Beko

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Beko este unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din Turcia si reuseste de peste 50 de ani sa evolueze si sa aduca tehnologii din ce in ce mai interesante pentru produsele sale. Daca iti doresti un cuptor incorporabil, cu siguranta ve gasi ceea ce te intereseaza in cele produse de producatorul turcesc.

Printre calitatile care contureaza cuptoarele incorporabile Beko se evidentiaza echilibrul dintre calitate si pret, dar si aspectul deosebit. Alegerea unui astfel de produs nu inseamna, insa, doar brand. Pentru a te bucura de eficienta totala este bine sa tii cont de mult mai multe criterii.

Ghidul cumparatorului

1. Dimensiuni si capacitate

Atunci cand vorbim despre un cuptor incorporabil aspectul cade pe locul doi, in conditiile in care este decis de piesele de mobilier. Totusi, trebuie sa se tina cont de dimensiuni, care este esential sa fie exacte si de capacitate.

Daca ai o familie mica poti opta pentru o capacitate de 50-60 de litri, in timp ce pentru un numar mare de oameni este bine sa te orientezi spre un cuptor de peste 60 de litri. Cel din urma iti poate permite chiar sa gatesti mai multe feluri de mancare in acelasi timp.

O capacitate mare trebuie sa fie insotita si de mai multe rafturi, in asa fel incat sa poti obtin totul de la cuptorul pentru care optezi.

2. Functia de autocuratare

Majoritatea cuptoarelor incorporabile de la Beko sunt dotate cu functia de autocuratare. Aceasta poate sa difere de la model la model. Ai de ales intre autocuratare pirolitica prin care murdaria se descompune la temperaturi foarte inalte si este transformata in cenusa, poti opta pentru autocuratarea catalitica prin care particulele de ceramica preiau mrdaria si o descompun sau pentru autocuratarea cu abur, o tehnologie noua insa extrem de eficienta.

3. Functii si programele

Cuptoarele incorporabile de la Beko dispun de functii si de programe care fac prepararea mancarurilor foalte usoara. Poti gasi functii de incalzire dubla, de decongelare sau de ventilare si poti primi un ajutor foarte mare de la functia de timer. Cu ajutorul functiilor moderne vei obtine o coacere mult mai rapida si mai uniforma.

4. Alimentarea

Nu in ultimul rand, conteaza modul in care se alimenteaza cuptorul. Cele mai eficiente variante sunt cuptoarele alimentate cu energie electrica, insa in acelasi timp, daca iti doresti economii, cea mai buna varianta este cea a alimentarii cu gaz.

Top Produse 2023

Avantaje
  • capacitate 71 l
  • autocuratare catalitica
  • inox
  • pret

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *