Cel Mai Bun Cuptor Incorporabil Bosch

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Cuptorul incorporabil este una dintre cele mai elegante si utile solutii pe care o poti adopta in bucatarie, deoarece se integreaza bine atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al dimensiunilor. Spre deosebire de un cuptor independent sau de unul atasat la un aragaz, cel incorporabil prezinta atat avantaje legate de estetica, cat si avantaje legate de functionalitate. De regula, descoperim ca este mai mare, are foarte multe functii si este cat se poate de practic.

Exista destul de multi producatori care aleg sa construiasca astfel de produse, insa Bosch este unul dintre cei mai echilibrati atunci cand vine vorba despre pret si calitate. De regula, cuptoarele sale respecta toate standardele moderne, sunt echipate cu o multime de functii si sunt placute din punct de vedere estetic.

Ghidul cumparatorului

1. Tip (dupa alimentare)

Diferentierea intre cuptoare se face in functie de modul de alimentare. Cele mai poplare variante sunt cuptoarele care functioneaza pe gaz, insa de foarte multe ori, acestea nu ofera o precizie foarte mare si nu asigura o temperatura constanta la coacere. Avantajul cuptoarelor pe gaz este faptul ca sunt mai ieftine, iar acest lucru este cat se poate de atractiv.

Cuptorul electric, pe de alta parte, chiar daca este ceva mai costisitor iti permite sa ai control total asupra temperaturii din interior si asigura o incalzire uniforma peste tot.

2. Capacitatea

Este un aspect pe care trebuie sa il alegi in functie de numarul de oameni pentru care se prepara mancarea, dar si in functie de spatiul din bucatarie. In principiu, ai de ales intre cuptoare de dimensiuni reduse ( pana in 50 de litri ), de dimensiuni medii, cu capacitate intre 50 si 60 de litri si de dimensiuni mari, adica orice cuptor depaseste aceste valori.

3. Elemente de siguranta

Evident, nu trebuie sa fie neglijata nici siguranta, mai ales daca in casa exista si un copil. Un termostat de siguranta care intrerupe alimentarea atunci cand cuptorul se supraincalzeste, o iluminare interna foarte clara si asigurarea unor temperaturi mici pentru elementele exterioare, toate sunt lucruri care conteaza si care pot contribui in mod decisiv la eficienta cuptorului.

4. Accesorii incluse

Cu cat mai multe accesorii, cu atat mai bine. Cuptoarele moderne vin la pachet cu o multime de dotari interesante, cum ar fi tava universala adanca, tava de copt, tava din sticla sau termometrul folosit pentru carne. Evident, pot exista si alte accesorii cel putin la fel de interesante si de utile, asadar, trebuie sa le analizezi cu atentie.

5. Alte caracteristici

  • mentenanta: verifica daca are inclusa o functie de autocuratare cum ar fi cea catalitica
  • verifica daca are grill, rotisor
  •  ventilator pentru uniformizarea caldurii

Top Produse 2023

Avantaje
  • capacitate mare (71 l)
  • 13 functii
  • ventilatie
  • autocuratare
  • touch control
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *