Cel Mai Bun Cuptor Incorporabil Gorenje

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

Gorenje este cel mai mare producator sloven de electrocasnice si se lauda cu o istorie de peste 60 de ani, 4% din piata europeana si o multime de tehnologii moderne. Daca iti doresti un cuptor incorporabil, ideea de a achizitiona un produs Gorenje poate sa fie cat se poate de buna. In primul rand, te poti bucura de produse de o calitate superioara si in al doilea rand, va trebui sa investesti mult mai putini bani decat in alte produse ale unor branduri ceva mai titrate.

Ghidul cumparatorului

1. Modul de alimentare

Este primul lucru pe care il decizi iar decizia poate sa fie una grea, in conditiile in care atat alimentarea cu gaz, cat si alimentarea cu curent electric vin cu avantaje si cu dezavantaje.

Alimentarea cu gaz este ieftina si foarte accesibila, dat fiind faptul ca majoritatea apartamentelor sunt dotate cu gaze. Cu toate astea, un cuptor cu gaz poate sa vina la pachet cu mici neajunsuri, cum ar fi incalirea neuniforma.

De cealalta parte, alimentarea cu energie electrica iti permite un control mult mai bun asupra temperaturii si elimina riscul de a arde alimentele.

2. Capacitatea

In functie de cat iti propui sa gatesti trebuie sa iei in considerare capacitatea cuptorului. De regula, cea mai mica optiune pe care o ai este de aproximativ 50 de litri iar cea mai mare poate sa depaseasca si 70 de litri. Pentru bucatariile profesionale, spre exemplu, exista cuptoare cu adevarat uriase.

Nu este suficienta o capacitate mare, atata vreme cat nu este bine optimizata. Pentr a te bucura de o flexibilitate cat mai buna este ideal sa ai cat mai multe rafturi la dispozitie.

3. Functiile

Exista o multime de functii pe care le poti descoperi la un astfel de produs Este important sa ai functia de rotisor si gril, functia de decongelare si evident, timer sau ventilare. De asemenea, la functii poti sa iei in considerare si diverse elemente de siguranta si modul in care cuptorul se poate curata singur.

4. Accesorii

Nu in ultimul rand, trebuie sa te uiti la accesoriile pe care le primesti o data cu cuptorul. Cu cat sunt mai multe, cu atat mai bine. In pachet trebuie sa existe cat mai multe tavi, grilaje, termometre pentru carne si cat mai multe elemente care te pot ajuta in timpul gatitului.

Top Produse 2023

Avantaje
  • inox antiamprenta
  • timer
  • grill
Dezavantaje
  • control mecanic, nu electronic

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *