Cel Mai Bun Cuptor Incorporabil Hansa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Daca iti doresti un cuptor incorporabil care sa se poata integra perfect in bucataria ta si care sa nu coste o avere, unul dintre brandurile ce respecta toate cerintele este Hansa. Producatorul european isi comercializeaza produsele in peste 50 de tari, inclusiv in Romania si reuseste sa inglobeze in acestea tehnologii de ultima generatie si inspiratie.

Cuptoarele incorporabile Hansa au o calitate foarte buna, insa inainte de a te opri asupra unuia dintre ele este bine sa te asiguri ca stii foarte bine ce trebuie sa urmaresti.

Ghidul cumparatorului

1. Alimentare

In principiu, ai de ales intre clasica alimentare cu gaz care este ieftina si eficienta, insa poate sa puna probleme atunci cand ai nevoie de temperaturi exacte si alimentarea cu energie electrica, o solutie mult mai moderna insa si mai costisitoare. Daca optezi pentru un cuptor electric te poti bucura de o incalzire uniforma si de un control mult mai bun al preparatelor.

2. Dimensiuni si aspect

Inainte de a comanda un cuptor incorporabil incearca sa masori cu atentie spatiul pe care il ai la dispozitie si de asemenea, gandeste-te foarte bine la modul in care vei gati si la cei care beneficiaza de pe urma acestui lucru. O familie mica nu are nevoie de un cuptor mai mare de 50 de litri, insa o familie mare poate sa necesite chiar si 60 de litri.

Estetica are o importanta destul de mica. Este adevarat ca sunt cateva elemente care sunt la vedere si pot sa influenteze modul in care arata bucataria, insa nu trebuie sa te axezi 100% pe aspect. 

3. Dotari

Hansa iti ofera cuptoare incorporabile dotate cu touchscreen, care iti permite sa controlezi foarte usor timpii de coacere si temperatura. De asemenea, la cuptoarele acestui producator mai poti descoperi o multime de functii de sguranta, programe pentru pregatirea anumitor alimente cum ar fi pestele, puiul sau painea si functii de ventilare, functii de convectie sau de incalzire dubla. Cu cat dispui de mai multe functii si dotari, cu atat este mai bine.

4. Materialele utilizate

Materialele folosite pentru constructia unui cuptor incorporabil trebuie sa fie, fara doar si poate, de o calitate ireprosabila. In principiu, este bine sa te orientezi spre otel inoidabil, inox, inox anti amprenta sau geamuri termorezistente. Acestea sunt materiale care fac fata fara probleme temperaturilor inalte si reusesc sa asigure o curatare usoara si o durata de viata foarte mare.

Top Produse 2023

Avantaje
  • rotisor si grill
  • finisaj inox
  • pret
Dezavantaje
  • control mecanic, nu electronic

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *