Cel Mai Bun Congelator No Frost

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune congelatoare no frost? Care este cel mai bun congelator no frost?

Desi pare destul de ciudat sa vorbesti despre un congelator care nu face gheata, tehnologia  No Frost permite acest lucru si este extrem de interesanta, deoarece vine la pachet cu o serie de alte avantaje. Gratie acestei tehnologii, racirea se face cu aer. Aerul circula foarte bine prin interiorul congelatorului iar vaporii de apa sunt evacuati, nemaiexistand riscul ca acestia sa se transforme in gheata si sa se depuna pe alimente sau pe rafturi.

Tehnologia No-Frost este mult mai igienica, indepartand o multime de bacterii, te scapa de stresul de a dezgheta congelatorul si poate sa pastreze alimentele mult mai mult timp.

Daca vrei sa achizitionezi cel mai bun congelator vertical dotat cu tehnologia No Frost este bine sa te orientezi spre mai multe criterii.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul

Ai de ales intre congelatoare de tip lada frigorifica, ce pot fi depozitate in pivnita si au o usa ce se deschide vertical sau congelatoare asemanatoare cu un frigider pe care le poti pune cu usurinta in bucatarie. De asemenea, se mai poate opta pentru dispozitive  combina frigorifica sau chiar side by side (frigider american). Cele din urma, insa, vin la pachet si cu un frigider. Daca iti doresti doar functia de congelare, primele doua sunt cele mai potrivite.

2. Spatiul de racire / Dimensiuni

Capacitatea de stocare poate sa difere foarte mult de la congelator la congelator. Ai de ales intre congelatoare cu o capacitate de 65 de litri si congelatoare cu capacitate ce depaseste 300 de litri. In functie de aceste valori vei sti cu exactitate cate alimente poti sa depozitiezi si vei putea lua o decizie corecta.

Asigura-te ca ai loc unde sa il pozitionezi.

3. Randamentul

Randamentul este conturat de clasa climatica si de clasa de eficienta energetica. Atunci cand vorbim despre clasa de eficienta energetica descoperim notatii de la A la G, A fiind cea mai eficienta. In ultima vreme au aparut o multime de congelatoare cu clase A+, A ++ sau A+++, ceea ce inseamna o eficienta foarte mare si un consum redus de energie.

In ceea ce priveste clasa climatica, aceasta se refera la eficienta pe care o are congelatorul la o anumita temperatura. Clasa climatica I asigura o functionare corecta de la 10 la 32 de grade Celsius, clasa II asigura o functionare corecta de la 16 la 32 grade Celsius, clasa III de la 18 la 38 grade Celsius iar clasa IV de la 18 la 43 grade Celsius.

4. Brand

Nu in ultimul rand conteaza foarte mult brandul care a produs congelatorul. Ai de ales intre branduri de renume, cum ar fi Arctic sau Whirlpool sau branduri ceva mai putin cunoscute, care pot sa aduca, insa, produse de foarte buna calitate.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online congelatoare no frost ieftine si bune. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • incapator
  • 6 sertare transparente
  • garantie 4 ani
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *