Cea Mai Buna Lada Frigorifica Arctic

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Exista situatii in care o lada frigorifica se dovedeste extrem de utila. Spre exemplu, daca locuiesti la tara si tai un porc, o astfel de lada poate sa pastreze carnea proaspata pe o perioada lunga de timp.

Spatiul pe care il ai deja in bucatarie s-ar putea sa nu fie suficient. Totusi, exista pivnite sau alte spatii din casa care permit o astfel de achizitie. Printre lazile frigorifice care ies in evidenta, cele de la Arctic ofera un excelent raport calitate versus pret.

Arctic este un brand romanesc cu istorie de peste 50 de ani in productia de electrocasnice frigorifice si cu o optimizare excelenta a pretului si a dotarilor.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul lazii

Poti opta pentru lazi frigorifice orizontale, foarte economice si eficiente, consturite sub forma unei cutii paralelipipedice in care incap extrem de multe alimente sau poti alege una portabila. In oferta celor de la Arctic vei gasi, in mare parte, lazi frigorifice orizontale.

2. Dimensiunile

Este un aspect extrem de important, deoarece decide mai multe aspecte, inclusiv volumul. Dimensiunea trebuie sa se incadreze cat mai ine in spatiul pe care urmeaza sa i-l oferi si in acelasi timp, trebuie sa asigure un volum cat mai mare.

De regula, lazile Arctic pornesc de la 90 de litri si pot sa depaseasca 200 de litri, ceea ce inseamna un spatiu foarte mare pentru un produs orizontal.

Compartimentarea poate sa conteze si ea destul de mult, existand mdele cu doua sau mai multe compartimente. Este util sa aiba cel putin un cos.

3. Capacitatea de congelare

In cazul acestui aparat frigorific

capacitatea de congelare este un aspect cu o importanta colosala. Este valoarea care ofera informatii despre cantitatea de alimente care pot fi congelate in 24 de ore. O lada frigorifica buna are capacitate de congelare de minim 15 kg/24 de ore, insa de multe ori, s-ar putea sa ai nevoie de o capacitate mai mare.

4. Autonomia fara curent

Exista localitati sau zone in care pica destul de des curentul, Autonomia fara curent este, asadar, foarte importanta. La lazile frigorifice moderne autonomia depaseste 30 de ore, putand ajunge cu usurinta la peste 50 de ore. Evident, cresterea autonomiei inseamna si un buget ceva mai mare.

Unele modele vin la pachet si cu o serie de functii, cum ar fi iluminarea interioara, controlul electronic sau sistemul antibacterian, toate contribuind serios la eficienta produsului.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online lazi frigorifice Arctic ieftine si bune. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • volum 230 l
  • clasa A+
  • raport volum - pret
Dezavantaje
  • unii utilizatori pot avea nevoie de un volum mai mare
Avantaje
  • capacitate mare de 451 l
  • multe compartimente
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *