Cele Mai Bune Lazi Frigorifice Heinner

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune lazi frigorifice Heinner? Care este cea mai buna lada frigorifica Heinner?

Pentru cei care au nevoie de un spatiu de depozitare mai mare in congelator, o lada frigorifica reprezinta o achizitie inteligenta. Daca esti in cautarea unei solutii de buget, lazile Heiner pot raspunde unor cerinte destul de mari. Heiner este un brand cu sediul in Romania, care ofera spre comercializare tot felul de electrocasnice destinate confortuluui. In ceea ce priveste lazile frigorifice, dispune de cateva modele cat se poate de interesante, cu o capacitate ce variaza de la 98 la peste 400 de litri si cu mai multe functii interesante.

Ghidul cumparatorului

1. Volumul

Diversitatea produselor, in ceea ce priveste volumul, este destul de mare. Pentru locuintele mici, in care necesitatea de congelare nu este chiar atat de mare, poate sa fie mai mult decat potrivit un volum de 98 de litri. Pentru locuintele mari insa, sau pentru restaurante si alte unitati in care se comercializeaza mancare, exista variante de peste 400 de litri.

2. Dimensiunea

Dimensiunea este, de regula, direct proportionala cu volumul. Aceasta trebuie sa fie aleasa cu mare atentie, in functie de posibilitatile spatiului in care urmeaza sa fie lada frigorifica.

3. Consumul de energie

Majoritatea lazilor frigorifice Heiner sunt destul de eficiente din acest punct de vedere, facand parte din clasa de eficienta energetica A+. Practic, consumul de energie este cu aproximativ 20% mai scazut fata de consumul generat de o lada cu clasa de eficienta energetica A.

4. Functiile si dotarile oferite

Este unul dintre punctele de o importanta mare. Lazile Heinner nu sunt cele mai dotate de pe piata, din acest punct de vedere, insa dispun de anumite dotari interesante. Astfel, ofera un control mecanic cu termometru ajustabil si diverse alte elemente, cum ar fi iluminarea interioara.

5. Compartimentarea

In ceea ce priveste compartimentarea, majoritatea lazilor frigorifice au un singur compartiment. Aesta poate sa fie impartit in mai multe compartimente mai mici, insa, cu ajutorul unor elemente din sarma.

6. Capacitatea de congelare

Capacitatea de congelare se refera la numarul de kg pe care o lada frigorifica le poate congela in 24 de ore. Daca iti doresti o lada eficienta, este bine sa urmaresti o capacitate de minim 15 kg/h. De regula, lazile de la Heiner depasest 20 de kg/ora.

7. Zgomotul

Daca iti doresti un confort fonic cat mai bun, zgomotul trebuie sa fie de pana in 50 de decibeli. Un zgomot mai mare s-ar putea sa nu fie atat de deranjant la inceput, dar sa devina pe parcurs.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online o lada frigorifica Heiner ieftina si buna. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • capacitate buna (205 l)
  • clasa A+
  • pret
Dezavantaje
  • unii pot avea nevoie de o capacitate mai mare
Avantaje
  • capacitate mare - 306 litri
  • clasa A+
  • compartiemntare
  • pret

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *