Cea Mai Buna Lada Frigorifica cu Pret Mic

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Se încarcă...

De multe ori, in momentul in care cumperi cantitati mai mari de carne sau pur si simplu vrei sa salvezi pentru iarna legume congelate, ai nevoie de o lada frigorifica. Exista doua optiuni: daca nu ai spatiu poti opta pentru o lada frigorifica portabila, foarte eficienta atat pentru utiliarea casnica cat si pentru calatorii iar daca ai spatiu in casa, poti alege o lada de sine statatoare cu dimensiuni mai mari si cu volum de minim 70 de litri.

Pretul este peste 600 de ron, dar, in afara de pret, pentru a lua cea mai buna decizie, este bine sa tii cont de mai multe lucruri.

Ghidul cumparatorului

1. Volumul

De regula, un pret mai mic vine la pachet cu un volum mai mic. Totusi, pentru cateva sute de lei poti gasi lazi frigorifice de buna calitate care au volum de peste 100 de litri. Este o capacitatea corecta pentru o astfel de investitie si isi poate face treaba extrem de bine.

2. Dotari

Nu te astepta extra dotari de la o lada frigorifica ieftina. Totusi, este bine sa urmaresti cateva elemente esentiale. Un astfel de produs trebuie sa fie cat se poate de silentios, este bine sa aiba o capacitate de congelare cat mai mare ( minim 15 kg in 24 de ore este o valoare corecta ) si sa permita reglarea temperaturii din interior in functie de necesitatile pe care le ai.

Nu ar trebui sa lipseasca nici dotari precum functiile anti bacteriene sau iluminarea interioara.

3. Nivelul de zgomot

Daca alegi sa depozitezi lada frigorifica in beci, s-ar putea sa nu ai nevoie de o solutie foarte silentioasa. Daca vrei sa o depozitezi in bucatarie insa, lucrurile devin puin mai complicate. Este bine sa urmaresti un model care are un nivel de zgomot de sub 50 de decibeli sau doar putin peste.

Daca cea mai ieftina lada frigorifica pe care o gasesti nu indeplineste acest standard, investeste cateva zeci de lei in plus pentru una silentioasa.

4. Producatorul

Atunci cand alegi un produs ieftin conteaza extrem de mult cine l-a produs. In ceea ce priveste lazile frigorifice, vei da peste producatori precum Star Light, Heinner, Arctic, Samus, Albatros. Sunt nume care reusesc sa optimizeze foarte bine raportul dintre calitate si pret. Tine cont de parerile utilizatorilor si de istoria brandului, inainte de a face o achizitie.

Top Produse 2018

Avantaje
  • capacitate 163 l
  • garantie 3 ani

 

 

 

Articole similare

 

TopProduse.ro