Cea Mai Buna Lada Frigorifica Whirlpool

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune lazi frigorifice Whirlpool? Care este cea mai buna lada frigorifica Whirlpool?

Atunci cand vine vorba despre produse frigorifice, fie ca vorbim despre lazi frigorifice, combine sau frigidere, Whirlpool este un brand ce are foarte multe de spus. Este un producator american care a reusit sa acapareze aproximativ 15% din piata si sa isi contureze o imagine extrem de buna, asadar, achizitia unei lazi frigorifice trebuie sa aiba in vedere lazile produse de Whirlpool.

Ghidul cumparatorului

1. Dimensiunile si capacitatea lazii

Dimensiunile trebuie sa fie direct proportionale cu necesitatile pe care le ai si sunt, de regula, direct proportionale cu volumul. O lada frigorifica cu un volum de 60 de litri este un minim pe care il poti gasi in oferta Whirlpool. Daca vrei o solutie mai mare, exista chiar si lazi ce depasesc cu usurinta 200 de litri.

De asemena, trebuie sa masori ca sa ai loc unde sa o amplasezi in casa ta.

2. Compartimentarea

O lada frigorifica are, de regula, un singur compartiment. Cu ajutorul unor cutii metalice insa, acest compartimente poate sa fie impartit in doua, patru sau chiar sase compartimente mai mici, care iti permit sa separi carnea de legume, spre exemplu.

3. Autonomia fara curent

Este un alt element deosebit de important, deoarece in cazul unei pene de curent poate sa decida cat timp isi vor pastra alimentele din lada proprietatile termice. La lazile mai ieftine autonomia este de aproximativ 30 de ore, in timp ce la lazile ceva mai costisitoare, dar si mai performante, autonomia poate sa ajunga la 50 de ore.

4. Functii

Lazile frigorifice de la Whirlpool sunt dotate cu o serie de functii care vin in ajutorul utilizatorului, sporindu-i usurinta in utilizare. Iluminarea interioara, sisteul anti bacterian sau posibilitatea de control electronic sunt elemente destul de simple, dar foarte importante.

5. Eficienta energetica

Cu o multime de dispozitive electrice in casa, cu siguranta iti doresti o solutie care sa consume cat mai putina energie electrica. Lazile frigorifice de la Whirlpool sunt, de regula, bine optimizate din acest punct de vedere, asadar, vei putea alege intre eficienta energetica A, A+ sau A++. Este bine sa te orientezi spre o varianta mai economa, chiar daca este ceva mai costisitoare la inceput. Pe termen lung se poate dovedi a fi o investitie inteligenta.

6. Nivelul de zgomot

Nu in ultimul rand, o lada frigorifica nu trebuie sa fie zgomotoasa. 50 db reprezinta o valoare mai mult decat decenta pentru o functionare silentilasa. Daca aceasta valoare este depasita, s-ar putea ca lada sa devina destul de deranjanta.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online o lada frigorifica Whirlpool ieftina si buna. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • capacitate medie de 204 l
  • consum redus
  • termostat reglabil
Dezavantaje
  • unii utilizatori pot avea nevoie de o capacitate mai mare

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *