Cel Mai Bun Congelator Arctic

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune congelatoare Arctic? Care este cel mai bun congelator Arctic?

Arctic este unul dintre principalii jucatori pe piata de aparate frigorifice, fiind un brand romanesc ce se lauda cu o serie de produse de foarte buna calitate. Congelatoarele fac parte dintre aceste produse si se remarca printr-o eficienta foarte buna, o varietate mare de dimensiuni si si o optimizare excelenta a costului. Achizitia unui congelator Arctic bun trebuie sa tina cont de mai multe criterii, unele dintre ele foarte importante.

Avantaje Arctic

  • perioada mare de garantie
  • raport calitate – pret
  • retea de service extinsa si buna

Ghidul Cumparatorului

Congelatorul este dispus pe verticala, deci ai nevoie de spatiu pe inaltime. Daca ai mult spatiu pe orizontala, poti lua in considerare si o lada frigorifica.

1. Volumul

Un prim criteriu este, fara doar si poate, volumul total al congelatorului. Acesta depinde, in mare parte, de necesitatile pe care le ai. Poti descoperi congelatoare de doar 100 de litri sau congelatoare care depasesc 200 de litri. Un volum mare nu va ocupa mult mai mult spatiu, cel putin nu pe orizontala, insa poate sa insemne costuri ceva mai mari in ceea ce priveste energia electrica.

2. Clasa de eficienta energetica

Pe termen lung, consumul de energie electrica se poate dovedi unul consistent, asadar iti vei dori sa optezi pentru un congelator Arctic cu o clasa de eficienta energtica foarte buna. Majoritatea produselor Arctic fac parte din clasa de eficienta energetica A+, o clasa ce ofera un consum cu 20% mai mic decat in cazul congelatoarelor cu clasa de eficienta energetica A.

3. Numar de sertare

Numarul de sertare poate sa te ajute in ceea ce priveste diversitatea de produse congelate. Este bine sa ai minim 3 sertare, unul pentru fructe, altul pentru legume si altul pentru carnuri. In felul acesta nu vor circula mirosurile de la un produs la altul.

4. Tehnologii moderne

Pentru a te bucura de o eficienta cat mai mare este bine sa urmaresti cat mai multe tehnologii moderne, cum ar fi tehnologia No Frost care iti permite o congelare rapida, fara gheata sau tehnologia ce ofera sansa unei congelari extrem de rapide. Functia de ditribuire uniforma a aerului este si ea una necesara pentru congelatoarele Arctic moderne.

5. Autonomia de functionare fara curent

In cazul unei pene de curent, majoritatea congelatoarelor pot rezista mai mult de 30 de ore fara a se dezgheta. Cu cat aceasta valoare este mai mare, cu atat este mai bine. Chiar daca sansele de a ramane fara curent sunt mici, este bine sa fii pregatit pentru situatii neprevazute.

Nu sunt de neglijat nici alte aspecte, cum ar fi zgomotul produs de aparat sau materialele din care sunt construite sertarele, spre exemplu, elemente nu chiar atat de importante, dar care pot contribui foarte mult la experienta pe care o ai in timp, cu congelatorul achizitionat.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online congelatoare Arctic ieftine si bune. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • volum mare, organizat in 6 sertare transparente
  • sistem anti-bacterian
  • usi reversibile
Dezavantaje
  • pret peste medie
Avantaje
  • inaltime mica, bun pentru economie de spatiu
  • 4 compartimente

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *