Cel Mai Bun Congelator Liebherr

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune congelatoare Liebherr? Care este cel mai bun congelator Liebherr?

Achizitia unui congelator de foarte buna calitate trebuie sa tina cont de mai multe criterii, unul dintre acestea fiind brandul. Un produs cu care mergi la sigur este acela cu marca Liebherr. Indiferent care sunt caracteristicile pe care le alegi, te vei bucura de un produs realizat de o companie cu o istorie foarte bogata, ce a fost fondata in Canada si produce produse frigorifice in special pentru piata din Canada si din America. In ultimii ani, Liebherr a aparut si pe piata din Romania, asadar poti sa te bucuri de calitatea oferita de acest brand.

Daca te intrebi cum sau unde gasesc congelatoare Liebherr ieftine si bune de vanzare, citeste acest articol.

Ghidul cumparatorului

Chiar daca te-ai decis asupra brandului, mai ai de luat in calcul o serie de criterii, unele mai importante decat altele:

1. Volumul congelatorului

Congelatoarele Liebherr sunt construite in asa fel incat sa acopere toate necesitatile, asadar vei gasi atat variante mici, cu volum de doar 60 de litri, cat si variante cu un volum de peste 300 de litri. Pentru familiile foarte numeroase sau daca iti doresti congelatorul pentru un restaurant, exista si variante de peste 400 de litri.

2. Tehnologiile moderne folosite

Pentru a elimina nevoia de decongelare si numeroasele probleme care vin la pachet cu formarea ghetei in congelator, este bine sa urmaresti un produs dotat cu tehnologia No Frost. Aceasta permite circularea aerului in interiorul aparatului in asa fel incat sa nu se mai formeze condens si automat, sa nu se mai formeze gheata. Exista si alte functii care pot sa contribuie la eficienta produsului, cum ar fi cea de control electronic printr-un display LCD.

3. Numarul de sertare

De regula, numarul de sertare este proportional cu volumul congelatorului. Cu cat volumul este mai mare, cu atat numarul de sertare este mai mare.

Este ideal sa optezi pentru un congelator cu sertare numeroase (6-7), care iti permite sa se pari diversele tipuri de alimente intre ele. in felul acesta nu se vor transfera mirosuri dintr-o parte in alta si iti vei putea organiza mult mai bine depozitele de mancare.

4. Viteza de congelare

Este o valoare care se refera la cantitatea de alimente ce pot fi congelate in 24 de ore. De regula, viteza de congelare standard este de aproximativ 20 de kg in 24 de ore. Vei putea opta, insa, si pentru congelatoare Leibherr cu o viteza de congelare de peste 25 de kg in 24 de ore, ceea ce creste foarte mult eficienta.

De asemenea, este important sa tii cont de clasa de eficienta energetica sau de alte mici detalii, cum ar fi iluminarea congelatorului.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online congelatoare Liebherr ieftine si bune. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • sistem no frost
  • raport calitate - pret
Dezavantaje
  • 6 sertare ar putea fi insuficiente pt. anumite persoane

 

 

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *