Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r51177vega/topproduse.ro/blog/wp-content/themes/schema/options/php-po/php-po.php on line 187
Congelatoare Indesit | Top 2023 - TopProduse

Cele Mai Bune Congelatoare Indesit

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune congelatoare Indesit? Care este cel mai bun congelator Indesit?

Indesit este o companie italiana, infiintata in provincia Ancona in urma cu mai bine de 40 de ani si focusata pe productia de electrocasnice. Calitatea este un punct forte al produselor Indesit si poate fi descoperita atat la masini de spalat, cat si la frigidere si congelatoare. Un congelator Indesit iti poate oferi o anumita stabilitate si increderea asupra faptului ca ai facut o achizitie inteligenta. Cu toate astea, achizitia trebuie sa fie facuta in functie de mai multe criterii.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul

Ai de ales intre congelatoarele orizontale, denumite si lazi frigorifice, care au avantajul de a stoca volume mari de alimente si congelatoare verticale, asemanatoare cu un frigider conventional, care vin cu avantajul de a fi foarte bine compartimentate. Pentru cei care au de depozitat foarte multa carne, spre exemplu, o lada frigorifica este o solutie perfecta. Pentru cei care salveaza fructe si legume pentru iarna, congelatorul vertical este mult mai bun.

2. Spatiul destinat racirii

Spatiul de racire sau volumul congelatorului poate sa varieze foarte mult de la aparat la aparat. De regula, acesta se situeaza intre valori de 65 de litri si valori de 300 de litri. Evident, exista si extreme, cum ar fi congelatoarele foarte mari de peste 400 de litri sau lazile frigorifice portabile. O solutie medie, de aproximativ 200 de litri poate sa fie ideala pentru o familie cu 3-4 membri.

3. Clasa de eficienta energetica

Poti genera economii destul de mari pe termen lung daca alegi o clasa de eficienta energetica foarte buna. Clasa A+++ este cu pana la 50% mai economa decat clasa de eficienta A, ceea ce inseamna chiar si cateva sute de lei economisite pe parcursul intregului ani.

4. Mentenanta

Ca orice alt aparat electric, congelatorul va trebui ingrijit. Mentenanta poate sa fie mai dificila sau mai facila, in functie de materialele din care este construit si in functie de functiile cu care este dotat. Congelatoarele Indesit cu tehnologia No Frost, spre exemplu, elimina nevoia de dezghetare a aparatului, oferind si o congelare mult mai sanatoasa.

De asemenea, multumita acestei tehnologii, riscul de aparitie a mucegaiuluui este mult mai mic, ceea ce inseamna ca si nevoia de curatare este mai mica.

5. Compartimentare

Compartimentarea poate sa fie facuta fie cu sertare (e bine sa fie transparente), in cazul congelatoarelor Indesit verticale, fie cu cosuri metalice, in cazul lazilor frigorifice. O compartimentare corecta poate sa insemne o congelare corecta si flexibilitate in utilizare, asadar, cu cat mai multe sertare si compartimente, cu atat mai bine.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online congelatoare Indesit ieftine si bune. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2024

Avantaje
  • clasa A
  • capacitate 232 l

 

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *