Cea Mai Buna Bicicleta de Fitness Pliabila

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

O bicicleta de fitness pliabila poate sa fie o solutie excelenta pentru cei care isi doresc sa faca sport si in acelasi timp vor mobilitate in privinta spatiului din casa. Nu vei gasi foarte multe astfel de biciclete, insa cele pe care le vei gasi au capacitatea de a-ti acoperi toate necesitatile. Motivele pentru a opta pentru o solutie pliabila sunt destul de multe:

  • Economisesti spatiu in casa, putand sa o depozitezi sub pat sau in dulap.
  • Beneficiezi de toate avantajele unei biciclete de fitness simple.

Ghidul cumparatorului

1. Greutatea

Este unul dintre criteriile esentiale la un astfel de produs, dat fiind faptul ca urmaresti o mobilitate cat mai mare. Asigura-te ca bicicleta pentru care optezi nu are mai mult de cateva kg si ca poate sa fie mutata dintr-o parte in alta cu usurinta.

2. Dimensiunile

Evident, dimensiunile conteaza si ele. O bicicleta pliabila trebuie sa fiecat mai ergonomica din acest punct de vedere, in asa fel incat sa isi gaseasca locul in spatele unui dulap sau sub pat, atunci cand nu este nevoie de ea.

3. Greutate maxima suportata

Daca achizitionezi bicicleta pentru a slabi si stii ca ai probleme cu greutatea, este bine sa te asiguri ca bicicleta pe care o achizitionezi suporta un numar cat mai mare de kg. Exista biciclete care nu suporta mai mult de 80 kg, exista variante pentru 100 kg si variante car fac fata si unor greutati mult mai mari.

4. Functiile computerului

Orice bicicleta moderna de fitness are la dispozitie un computer unde afiseaza informatii utile despre antrenament. Urmareste sa ai cat mai multe functii si cat mai multe date despre ceea ce se intampla in timpul activitatii. Timpul, distanta parcursa, numarul de calorii arse sau viteza, toate au o importanta uriasa. SI mai important, insa, este ca bicicleta sa iti ofere informatii despre pulsul tau, deoarece este o informatie extrem de importanta pentru sanatate.

5. Materialele din care este construita

Pentru a te bucura cat mai mult de bicicleta pe care o cumperi trebuie sa te asiguri ca aceasta este construita din materiale de calitate superioara. Urmareste sa aiba cadru din otel si sa fie cat mai stabila.

6. Reglaje si nivele de dificultate

Nu in ultimul rand, in momentul in care alegi  trebuie sa iei in considerare nivelele de dificultate si reglajele. O bicicleta perfecta trebuie sa poata fi reglata pe vertical cat mai multe pozitii si sa aiba un nivel de dificultate cat mai usor de controlat.

Top Produse 2023

Avantaje
  • reglabila
  • cu spatar

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *