Cea Mai Buna Banda de Alergat Electrica

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Chiar daca timpul nu te ajuta foarte mult, nu ai nicio scuza pentur a nu face sport, mai ales ca solutiile care iti permit sa faci sport acasa sunt din ce in ce mai populare. O banda de alergat pusa in living, spre exemplu, iti da ocazia sa te bucuri de acea jumatate de ora de sport de care ai nevoie fara sa iti ratezi emisiunea preferata. Cel mai important este sa iti intretii sanatatea si forma corpului, dar te poate ajuta si sa slabesti.

Daca te-ai hotarat ca este timpul sa cumperi o banda de alergat, recomandarea noastra este sa optezi pentru una electrica, din motive evidente: ai o multime de programe destinate scopuluui tau, o poti controla mult mai usor ssi este mai eleganta decat una mecanica.

Ghidul Cumparatorului

1. Motorul

Este cel care face banda sa functioneze si este principalul element pe care trebuie sa il iei in calcul daca vrei o solutie cat mai eficienta. In general, puterea unui astfel de aparat se situeaza intre 1 si 3 cai putere, insa solutiile profesionale pot fi si mai puternice de atat. O putere mare iti asigura o rezistenta mai mare in timp si posibilitatea de a alerga la viteze mai mari.

2. Calitatea covorului

Banda propriuzisa, pe care vei alerga cate o jumatate de ora in fiecare zi, trebuie sa aiba anumite caracteristici pentru a fi 100% eficienta. In primul rand, trebuie sa te asiguri ca aceasta este antiaderenta si ca nu aluneci pe ea. Latimea benzii trebuie sa aiba aproximativ 45 de centimetri iar lungimea 130 de centimetri, pentru a-ti oferi suficient spatiu de desfasurare.

Sub banda exista o punte care are o importanta foarte mare. Aceasta decide, de regula, gradul de uzura al benzii de alergare, asadar, trebuie sa fie bine lubrifiata si realizata din materiale de buna calitate.

3. Inclinatia si viteza

Pentru a te bucura de cat mai multe optiuni este bine sa alegi o banda de alergare cu cat mai multe trepte de inclinatie si cu o viteza cat mai mare. De regula, benzile profesioniste pot atinge si viteze uimitoare de pana la 25 de km/h.

4. Functii

Nu in ultimul rand, conteaza ceea ce poate masura si ceea ce este afisat pe panoul LCD al benzii de alergare. Numarul de calorii arse, pulsul, distanta parcursa, inclinatia sau posibilitatea de a seta anumite programe, toate sunt elemente care au un cuvant important de spus in achizitia ta si care conteaza.

5. Alte caracteristici

  • pliabila: o poti starnge cand nu o folosesti, de exemplu vara, si astfel faci economie de spatiu
  • greutatea maxima admisa: daca ai peste 100 de kg este bine sa verifici greutatea maxima admisa de produs.

Top Produse 2023

Avantaje
  • calculator pentru reglare si calcule (viteza, distanta, calorii, puls ..)
  • 12 programe
  • silentioasa
  • pliabila, design placut
Dezavantaje
  • greutate maxima admisa 110 kg

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *