Cel Mai Bun Aspirator Samsung

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Atunci cand esti in cautarea unui aspirator nou si vrei sa mergi la sigur, cautand calitatea, primul nume care iti vine in minte este Samsung. Brandul Sud Coreean reuseste sa se impuna in foarte multe piete iar faptul ca aspiratoarele pe care le produce sunt de foarte buna calitate nu este, sub nicio forma, ceva uimitor.

Daca ai ales acest brand, ai cimentat garantia calitatii la un pret bun. De multe ori insa, calitatea poate sa fie conturata si de alte elemente flexibile. Ceea ce este bun pentru tine s-ar putea sa nu fie la fel de bun pentru alt cumparator, asadar, este bine sa tii cont de o serie de criterii mai mult sau mai putin personalizate, pentru a te asigura ca achizitionezi cel mai bun aspirator Samsung.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul de aspirator

In functie de constructie se pot defini mai multe tipuri de aspirator.

  • clasic.Acesta este aspiratorul pe care il stim cu totii, care aduna praful intr-un sac sau intr-un recipient de plastic (fara sac) si se deplaseaza pe orizontala. Este eficient si ieftin, insa nu este cel mai bun de pe piata.

  • de mana. Este ideal pentru geamuri sau pentru masina.

  • vertical. Este o solutie foarte eficienta care iti ofera sansa de a ajunge in locuri in care nu ai ajunge in mod normal cu un aspirator clasic.

  • industrial. Este un dispozitiv urias, folosit in locuri mari ce necesita forta.

  • robot. Este cel mai nou tip de aspirator si cu siguranta este o adevarata revelatie. Samsung produce printre cele mai interesante aspiratoare robot, asadar, poti merge pe incredere daca iti doresti asa ceva.

2. Modul de filtrare

Daca iti doresti o eliminare a prafului cat se poate de sanatoasa, este bine sa te orientezi spre un aspirator cu filtrare HEPA. Acesta garanteaza indepartarea prafului si indepartarea acarienilor in proportie de peste 99%. Este adevarat ca exista si fara astfel de filtru, destul de eficiente. Eficienta maxima o poti obtine doar cu un astfel de filtru, insa.

3. Puterea motorului

Nu ai intotdeauna nevoie de un motor urias. Daca ai de aspirat o locuinta mica si daca locuiesti intr-un bloc de locuinte, ai nevoie de un motor de maxim 1000W, care sa nu faca zgomot si sa isi faca treaba cat mai bine. Nu acelasi lucru se poate spune, insa, in cazul unei locuinte mari. Daca ai propria casa, un aspirator cu putere de peste 1500 W poate sa fie mult mai potrivit si mult mai rapid.

Top Produse 2023

Avantaje
  • puternic (850 w), reglabil
  • capacitate 1.3 litri
  • tub telescopic

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *