Cel Mai Bun Aspirator de Geamuri

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Aproape nimanui nu ii place sa faca curatenie in locurile greu accesibile, iar unul dintre acestea consta in geamurile din casa. Pe langa faptul ca sunt foarte greu de curatat pe exterior, acestea au tendinta de a pastra urme de detergent si de a te solicita mai mult decat este nevoie. Din fericire, tehnologia lucreaza pentru noi, motiv pentru care pe piata putem descoperi aspiratoare special destinate geamurilor. Acestea sunt construite in asa fel incat sa curete geamurile rapid si eficient.

Ghidul cumparatorului

1. Functiile

Un aspirator pentru geamuri poate sa indeplineasca mai multe functii decat simpla aspirare. Acesta poate sa sprayeze cu detergent, poate sa curete cu o laveta geamurile si poate sa dispuna de un recipient pentru stocare a lichidului. Astfel, din doar cateva miscari poti face tot ceea ce ai face in mod normal in zeci de minute.

Este bine sa te asiguri ca aspiratorul pentru care optezi este utilizabil pentru toate tipurile de geamuri, indiferent ca vorbim despre geamurile de acasa sau de la masina.

2. Capacitatea

In principiu, capacitatea nu ar trebui sa te preocupe foarte mult, mai ales daca nu ai o casa uriasa de curatat. Totusi, este bine sa fie de minim 100 de mililitri, pentru a-ti asigura lichid cu detergent pe tot parcursul curateniei. Reincarcarea cu lichid poate sa insemne pierdere de timp inutile.

O capacitate foarte mare poate sa fie destul de deranjanta in ceea ce priveste mobilitatea, asadar, asigura-te ca se pastreaza un echilibru.

3. Autonomia

Mult mai importanta este autonomia de functionare. De regula, aspiratoarele pentru geamuri sunt dotate cu o baterie care poate sa reziste mai putin sau mai mult. Autonomia trebuie sa depaseasca 30 de minute, in asa fel incat sa ai timp pentru a igieniza toate geamurile din casa.

Daca vrei sa scapi de stresul autonomiei, poti opta pentru un aspirator cu fir, insa acesta iti va stirbi din mobilitate.

4. Accesorii

Odata cu aspiratorul vei primi o serie de accesorii. Este bine sa te asiguri ca numarul lor este cat mai mare si ca este conturat de minim o laveta de buna calitate si un brat telescopic, care sa iti permita sa speli cu usurinta chiar si geamurile inalte sau cele la care in mod normal nu ai avea acces.

Top Produse 2023

Avantaje
  • pulverizare
  • ergonomic
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *