Cel Mai Bun Aspirator cu Filtrare prin Apa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Folosirea unui aspirator clasic a devenit o solutie perimata si au aparut noi tehnologii printre care aceaa a retinerii prafului in momentul trecerii printr-un recipient cu apa.. Este adevarat ca acum cativa ani un simplu aspirator cu sac putea sa multumeasca orice gospodina pe deplin, insa in ultima vreme au aparut aspiratoare mult mai performante, precum cele cu filtrare prin apa, care nu doar ca inlatura praful, dar o fac inlaturand orice risc de declnsare a unei alergii sau a altei boli respiratorii.

Aspiratoarele cu filtrare cu apa se pot lauda cu o multime de lucruri, insa filtrarea aerului in proportie de peste 85% este cel mai bun motiv de lauda.

Ghidul Cumparatorului

1. Modul de filtrare

Un prim element de care este bine sa tii cont este modul de filtrare. In principiu, orice ai alege, vei obtine o filtrare mai buna decat in cazul unui aspirator clasic, insa daca vrei performanta superioara atunci poti cauta un aspirator cu sistem dublu de filtrare si dotat cu filtru HEPA ( High Efficiency particulate air). In felul acesta, rezultatele pot fi aproape de perfectiune, alergenii si praful fiind indepartati in proportie de 99.97%.

2. Rezervorul de apa

Dat fiind faptul ca vorbim despre un aspirator cu filtrare prin apa, este de la sine inteles faptul ca exista un rezervor. Capacitatea sa poate sa fie cuprinsa intre 1.5 si 8 litri, ceea ce iti poate contura o serie de intrebari. In principiu, este bine sa optezi pentru un rezervor care sa faca fata unei curatenii complete in casa. Daca este mult prea mare s-ar putea sa devina incomod iar daca este prea mic s-ar putea sa iti solicite reincarcarea cu apa, ceea ce este deranjant.

3. Dimensiuni

Atunci cand vorbim despre dimensiuni vorbim atat despre greutate, cat si despre marime. Aceste produse sunt destul de voluminoase, asadar, este bine sa cauti o solutie cat mai micuta. Greutatea unui astfel de produs poate sa ajunga la peste 5 kg, in functie de rezervorul de apa iar marimea poate sa fie destul de greu de manevrat.

Urmareste sa cumperi un produs cat mai uosr, pe care sa il poti deplasa cu usurinta dintr-o parte in alta a casei.

4. Functii

Functiile sau optiunile suplimentare sunt cele care fac diferenta intre un aspirator extrem de performant si unul mediocru. Posibilitatea de oprire automata, butonul de retragere a cablului de alimentare sau diverse functii de aspirare destinate suprafetelor din casa, toate pot fi foarte convingatoare si te pot convinge de utilitatea unui aspirator.

5. Alte caracteristici

  • accesorii: verifica ce si cate accesorii sunt incluse. Exista mai multe tipuri de perii destinate diferitelor tipuri de pardoseli si tapiterii.

Top Produse 2023

Avantaje
  • putere 1500 w
  • filtru Hepa
  • rezervor 4 l
  • garantie 4 ani
Dezavantaje
  • zgomot mai ridicat decat modelele clasice (80 db)

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *