Cel Mai Bun Aspirator Philips

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

In momentul in care vrei sa achizitionezi un electrocasnic nou si nu ai timp sa cauti foarte mult, primul lucru pe care il faci este de a te orienta spre un brand pe care il cunosti si in care ai deplina incredere. Unul dintre aceste branduri este Philips, o companie olandeza de renume, care ofera o multime de produse de foarte buna calitate, incepand cu produsele pentru casa si terminand cu telefoane sau alte dispozitive portabile.

O categorie foarte interesanta de produse Philips este cea de aspiratoare. Aceasta a evoluat foarte mult in ultimii ani, in asa fel incat astazi poti gasi o multime de modele deosebite,cu o eficienta superioara.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul de aspirator

Aspiratoarele se pot diferentia intre ele prin foarte multe lucruri, incepand cu destinatia si terminand cu modul de stocare a prafului. Vom incera sa le diferentiem in functie de constructie, insa, si putem descoperi 5 modele esentiale:

  • clasice, ce se deplaseaza pe orizontala si sunt destul de ieftine. Pot fi cu sac textil sau fara sac.
  • verticale, aspiratoarele industriale, ideale pentru profesionisti si pentru cei care au de curatat spatii foarte mari
  • de mana
  • cu spalare: pot spala canapele si covoare, iar unele pot absorbi apa.1.
  • tip robot: sunt cele mai scumpe, dar si cele mai interesante, pentru ca inglobeaza o multime de tehnologii moderne si pot sa aspire singure.

2. Modul de stocare a prafului

Un alt element important al unui aspirator este recipientul pentru praf. Acesta poate sa fie un simplu sac ( reciclabil sau nu ), poate sa fie o cutie din plastic ce poate fi curatata ocazional sau poate sa fie un recipient cu apa. Cea mai buna solutie, insa si cea mai scumpa, este cea a recipientului cu apa.

3. Puterea

In functie de puterea motorului, poti sa iti dai seama care este eficienta produsului si cat timp iti va consuma pentru o curatenie perfecta. Daca vrei sa economisesti si sa nu faci foarte mult zgomot, atunci te poti orienta spre un aspirator cu putere de maxim 1000 W. Daca, in schimb, vrei eficienta, varianta de 1500 sau chiar peste 1500 W este cea mai potrivita. Trebuie sa ai mare grija, insa, deoarece odata cu puterea apar si alte neajunsuri, cum ar fi zgomotul foarte mare sau dimensiunile generoase.

Sunt multe alte lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare la achizitia unui astfel de produs si putem sa mai amintim de filtru si de accesoriile pe care orice produs de acest fel le contine.

Top Produse 2023

Avantaje
  • capacitate 2 l
  • putere 650 w
Dezavantaje
  • designul poate sa nu fie pe placul tuturor

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *