Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r51177vega/topproduse.ro/blog/wp-content/themes/schema/options/php-po/php-po.php on line 187
Cel Mai Bun Aspirator cu Sac | Top 2023 - TopProduse

Cele Mai Bune Aspiratoare cu Sac

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Domeniul curateniei este extrem de viu si interesant, evoluand de la an la an si reusind sa aduca solutii din ce in ce mai eficiente atat din punctul de vedere al colectarii prafului si microbilor, cat si a costurilor. Aspiratoarele tin pasul cu tehnologia si poti descoperi o multime de astfel de dispozitive cu adevarat inteligente. Fara doar si poate, aspiratorul care face singur curatenie iti este cunoscut.

Nu vom vorbi despre acest aspirator insa, ci despre acela cu sac, care in simplitatea lui a evoluat si el continuu. Daca ai nevoie de o solutie ieftina si eficienta pentru curatenie, cu siguranta poate fi o solutie, dar fii pregatit sa cheltuiesti bani de cateva ori pe an pentru a reinnoi rezerva de saci.

Ghidul cumparatorului

1. Puterea

Este cel mai important element al unui aspirator si trebuie sa te orientezi in asa fel incat sa fie cat mai mare. Trebuie sa ii acorzi atentie acestui aspect, deoarece poate sa fie destul de neclar. Foarte multi producatori afiseaza puterea motorului, care la majoritatea aspiratoarelor incepe de la 1600 W. Puterea de aspirare (puterea la perie) este cu totul diferita. Aceasta are valori intre 350 W si se refera la capacitatea pe care o are aspiratorul atunci cand vine vorba despre absorbtia de praf.

Un aspirator foarte puternic poate sa insemne eficienta, insa in acelasi timp poate sa insemne un consum mai mare de energie si un zgomot mai puternic.

2. Sistemul de filtrare

Eficienta unui aspirator cu sac este data si de modul in care se filtreaza aerul. Cea mai cunoscuta metoda de filtrare este cea la evacuare. In ultima vreme, majoritea aspiratoarelor folosesc filtre HEPA pentru o eficienta cat mai mare. Un filtru HEPA poate sa retina pana la 99.7% dintre particulele de peste 0.3 microni, ceea ce poate sa insemne un plus de sanatate si un mediu mult mai sigur pentru cei ce sufera de diverse alergii.

3. Dimensiuni, greutate, aspect

Nu trebuie sa fie neglijat nici designul, care poate sa fie conturat de mai multe aspecte. In primul rand, un aspirator trebuie sa fie cat mai ergonomic, asadar, sa fie cat mai mic. Cu toate astea, este bine sa fie suficient de incapator, in asa fel incat sa poata stoca o cantitate cat mai mare de praf.

Designul are un impact mare asupra manevrarii, asadar, este de preferat sa ai un aspirator cu rotile, care sa poata fi purtat dintr-o parte in alta a camerei.

4. Saci

Fiind cu sac etextil, ste bine sa te asiguri ca nu doar aspiratorul, ci si sacii sunt de o calitate foarte buna. Acest lucru inseamna niste saci rezistenti si cat mai incapatori.

5. Perii

Verifica ce si cate perii sunt incluse. Este util sa ai mai multe dimensiuni, pentru a avea acces usor la spatii inguste.

Top Produse 2024

Avantaje
  • sac textil 3 litri
  • filtru Hepa
  • putere 700 W, reglabila
  • accesorii
  • garantie 2 ani

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *