Cel Mai Bun Aragaz Zanussi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Zanussi este unul dintre cei mai vechi producatori de cuptoare, fiind un brand ce dateaza inca din anul 1916. Daca iti doresti un aragaz de buna calitate, cu siguranta acest producator italian iti poate oferi tot ceea ce ai nevoie.

In gama de produse Zanussi ai o varietate mare de preturi si de dotari, dar si foarte multe modele extrem de diferite din punct de vedere estetic, asadar, inainte de a lua o decizie trebuie sa te informezi si sa tii cont de o serie de criterii.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul de plita

Cea mai folosita parte a aragazului este plita, asadar, alegerea ei trebuie sa fie facuta cu atentie. Ai de optat pentru plite cu gaz, plite electrice sau plite electrice cu inductie.

Varianta cu gaz este ieftina si eficienta, insa poate oferi ceva probleme in ceea ce priveste uniformizarea temperaturii.

Varianta electrica, pe de alta parte, asigura o incalzire constanta si rapida, mai ales daca vorbim despre plitele cu inductie, insa poate sa fie destul de costisitoare.

2. Tipul cuptorului

La cuptor lucrurile sunt la fel de dificile ca si in cazul plitei: ai de ales intre varianta electrica si varianta pe gaz. De daca aceasta insa, uniformizarea temperaturii este mai importanta, asadar, un cuptor cu electricitate poate sa fie o alegere mult mai inspirata. Evident, nu este suficient sa iei o decizie in ceea ce priveste modul de alimentare, ci trebuie sa te gandesti bine si la functiile pe care le va avea cuptorul.

Printre cele mai interesante functii pentru care poti opta se numara cea de grill si cea de rotisor, posibilitatea de programare automata a gatitului sau modul in care poti controla intregul produs. Multe cuptoare dispunde afisaj LED sau LCD, care le cresc flexibilitatea.

3. Accesorii

Multa lume le neglijeaza, insa accesoriile conteaza foarte mult. Asigura-te ca ai la dispozitie tavi de mai multe dimensiuni, gratare si chiar aprinzatoare sau alte accesorii utile. Prezenta lor poate sa insemne o economie de bani.

4. Materiale si aspect

Ai de ales intre varianta clasica de aragaz, realizata din metal de culoare alba sau varianta mai moderna, realizata din inox. Finisajele oferite de italieni sunt deosebite si pot sa contribuie in mod decisiv la aspectul intregii bucatarii.

Odata cu aspectul, ia in considerare si dimensiunile care au o importanta colosala, mai ales daca nu ai foarte mult spatiu la dispozitie. Varietatea, din acest punct de vedere, nu este una foarte mare, majoritatea modelelor fiind standard, insa de multe ori, cativa centimetri conteaza.

Top Produse 2023

Avantaje
  • siguranta gaz la plita si cuptor
  • grill
  • rotisor
  • raport calitate - pret
Dezavantaje
  • nu e din inox
Avantaje
  • siguranta gaz
  • grill si rotisor
  • incalzire inferioara
Dezavantaje
  • capacul din sticla e mai elegant, dar in timp il poti crapa la lovituri puternice

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *