Cel Mai Bun Aragaz Electrolux

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Daca ai nevoie de un aragaz nou, Electrolux este unul dintre cele mai bune opțiuni de branduri pe care le ai. Conform statisticilor, este a doua companie producatoare de electrocasnice din lume și deține mai multe branduri precum Zanussi, AEG sau Eureka.

Motivele pentru a achizitiona un aragaz Electrolux sunt destul de multe: ai o diversitate mare, ai garantia unor produse de foarte buna calitate si de asemenea, ai un raport calitate/pret cu adevarat excelent.

Ghidul cumparatorului

1. Alimentarea

Exista doua optiuni majore pe care le ai atunci cand vine vorba despre alimentare: gaz si energie electrica. Din ce in ce mai multi romani aleg sa cumpere aragazuri mixte, care se alimenteaza cu gaz pentru plita si cu electricitate pentru cuptor. Motivul este dat de costuri si de eficienta.

Daca gazul este mai ieftin, electricitatea asigura o eficienta mult mai mare, pastrand o temperatura constanta in interiorul unui cuptor.

2. Dimensiuni si Aspect

In ceea ce priveste dimensiunile, este bine sa te asiguri ca acestea se integreaza perfect in spatiul pe care il ai la dispozitie.

La partea de aspect conteaza conteaza micile detalii care transforma acest aparat intr-unul atractiv. Poti alege varianta clasica de aragaz, de culoare alba sau poti opta pentru o solutie din inox, mult mai placuta si mai potrivita in bucatariile moderne.

3. Elementele de siguranta

Aragazul este un electrocasnic destul de periculos, care poate produce adevarate tragedii daca este neglijat. Tocmai de aceea, elementele de siguranta sunt importante. Urmareste ca produsul Electrolux pe care il cumperi sa dispuna de siguranta impotriva scurgerilor de gaz si de asemenea, sa fie sigur pentru cei mici.

La elemente de siguranta putem sa trecem si piesele reci din exteriorul aragazului, chiar si atunci cand acesta functioneaza sau timerul care te avertizeaza ori de cate ori s-a depasit timpul pentru un anumit preparat.

4. Functiile

De regula, functiile complexe sunt descoperite in cadrul cuptorului. Acesta poate beneficia de mai multe programe pentru diverse preparate, de functia de grill sau de cea de rotisor. De asemenea, cuptoarele moderne iti ofera control total asupra modului de incalzire si chiar se autocurata, scutindu-te de o treaba deloc placuta.

Asigura-te ca varianta pe care o cumperi are aprindere electrica si iluminare de cat mai buna calitate pentru cuptor.

Top Produse 2023

Avantaje
  • arzatoare vitroceramice usor de curatat
  • grill

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *