Cel Mai Bun Aragaz Beko

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Atunci când vine vorba despre electrocasnice, Beko este un nume care se contureaza din ce in ce mai frumoos si isi pune amprenta pe aragazuri, frigidere, masini de spalat sau cuptoare cu microunde. Infiintata in Turcia in anul 1955, Beko a reusit sa se lupte de la egal la egal cu nume mult mai mari din domeniu si sa pastreze, totusi, un echilibru excelent intre calitate si pret.

Daca iti doresti un aragaz, solutiile Beko pot veni in intampinarea ta cu un aspect placut, cu functii deosebite si cu eficienta. Pentru a achizitiona cel mai bun aragaz insa, trebuie sa te orientezi in functie de mai multe elemente.

Ghidul cumparatorului

1. Dinensiuni si aspect

Dimensiunile sunt foarte importante din destul de multe puncte de vedere. In primul rand, acestea trebuie sa se incadreze in spatiul pe care il ai pentru aragaz si in al doilea rand, trebuie sa fie bine optimizate in asa fel incat sa asigure un cuptor cat mai incapator si o flexibilitate cat mai mare.

In ceea ce priveste aspectul, o solutie moderna este varianta inoxului, insa vei gasi si aragazuri Beko cu aspect clasic.

2. Tipul de alimentare

Alimentarea unui aragaz poate sa fie facuta cu gaz sau in mod electric. In oferta Beko vei gasi aragazuri alimentate in totalitate cu gaz, aragazuri alimentate in totalitate cu energie electrica sau solutii mixte: plita cu gaz si cuptor electric.

Varianta cu gaz este atractiva datorita pretului. Momentan, costul gazului este foarte mic iar costul aragazurilor cu gaz este si el destul de mic. Totusi, gazul se poate dovedi nu foarte eficient atunci cand este nevoie de o temperatura constanta, motiv pentru care foarte multi oameni aleg o varianta mixta pentru aragazul pe care il cumpara.

Varianta electrica este foarte exacta, insa de multe ori genereaza consum mare de energie.

3. Numar de arzatoare

Daca te focusezi pe plita si iti place sa gatesti ciorbe sau mancaruri la tigaie, conteaza numarul de aratoare pe care il ai la dispozitie. Varianta standard este cu patru arzatoare, insa vei putea descoperi si aragazuri cu 5 sau chiar 6, sau aragazuri cu doua arzatoare.

Nu doar numarul arzatoarelor este important, ci si puterea lor. Indiferent ca optezi pentru un aragaz electric sau pentru unul pe gaz, puterea , masurata in Kw, poate sa decida eficienta produsului.

4. Functiile

De regula, majoritatea functiilor moderne sunt destinate cuptorului. Vei descoperi functii de programare automata, functii care iti permit sa pregatesti pui la rotisor sau grill, programe care consuma putina energie si functii de autocuratare. 

Top Produse 2023

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *