Cel Mai Bun Aragaz Mixt

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Achizitia unui aragaz necesita o decizie importanta: gaz sau electric? Atat aragazul pe gaz, cat si aragazul electric ofera avantaje si dezavantaje. Daca gazul asigura o incalzire rapida si ieftina, varianta electrica ofera o incalzire uniforma.

Pentru multi, alegerea este cu atat mai dificila, in conditiile in care isi doresc o plita cu gaz, dar in acelasi timp doresc un cuptor electric. Din fericire, pentru ei exista aragazurile mixte. Acestea au plita cu gaz, insa dispun de cuptor electric, in asa fel incat eficienta sa fie maxima.

Ghidul cumparatorului

1. Eficienta

Eficienta este unul dintre cuvintele care trebuie sa defineasca un aragaz mixt perfect. Aceasta este conturata de mai multi factori: puterea flacarii, numarul de ochiuri pentru plita, capacitatea cuptorului sau consumul de energie. Analizeaza cu mare atentie specificatiile aragazului pe care ai pus ochii si cauta unul cat mai puternic, dar care sa consume cat mai putina energie.

2. Functii

In ceea ce priveste functiile plitei, acestea se limiteaza la aprindere automata si la diverse sisteme de siguranta, cum ar fi cea de detectie a flacarii si oprire a alimentarii cu gaz in cazul in care aceasta nu exista.

In ceea ce priveste cuptorul, functiile sunt mai numeroase si mai interesante. Poti opta pentru functii precum rotisorul sau grillul, care iti permit sa prepari carnuri delicioase intr-un timp scurt, poti alege functia de autocuratare care ii permite cuptorului sa scape de murdarie printr-o simpla apasare de buton sau poti sa cauti modele cu incalzire superioara si inferioara, care sa iti ofere un control cat mai bun asupra preparatului pe care il faci.

Toate aceste functii pot fi controlate printr-un ecran LCD care contribuie atat la estetica pe care o are aragazul cat si la lejeritatea cu care il poti controla si cucare il poti face sa se muleze perfect pe necesitatile tale.

3. Aspect

Aragazurile moderne sunt foarte focusate pe ideea de aspect. Daca iti place ideea unui aragaz clasic, ai la dispozitie solutii albe care sa iti aminteasca de vechiul tau aragaz. Daca vrei ceva modern, aragazurile din inox si cele care inglobeaza materiale si finisaje minimaliste sunt mult mai atractive si mai placute.

4. Brand

Producatorul conteaza. Exista cateva nume care se evidentiaza si care pot oferi garantii in ceea ce priveste calitatea. Printre aceste branduri amintim de Beko sau Zanussi, nume cu istorie de zeci de ani, in care au dezvoltat o multime de tehnologii deosebite.

Top Produse 2023

Avantaje
  • plita pe gaz
  • cuptor electric
  • grill

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *