Cea Mai Buna Hota Heinner

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

Daca iti doresti o hota de foarte buna calitate, insa nu vrei sa investi foarte multi bani, poti opta pentru un brand precum Heinner. Fara a fi foarte cunoscut la nivel mondial, Heinner este un brand romanesc ce garanteaza calitate, insa spre deosebire de alte branduri reuseste sa ofere si un pret foarte mic.

Hotele Heinner sunt realizate din materiale de buna calitate, ofera o diversitate mare in ceea ce priveste modelele si isi pot face treaba intr-un mod excelent. Ai de ales intre hote decorative, hote telescopice sau variante traditionale si poti fi atras de aspectul placut.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul hotei

In functie de spatiul pe care il ai la dispozitie si de necesitati, poti opta pentru mai multe variante de hote. In primul rand, poti opta pentru hota traditionala, atat cu evacuare, cat si cu reciclare a aerului si in al doilea rand pentru solutii decorative, focusate pe aspect si ceva mai costisitoare.

2. Tipul filtrului

Filtrul este unul dintre cele mai importante componente ale unei hote de bucatarie, daca nu chiar cea mai importanta. Este important sa alegi un filtru care sa iti genereze eficienta si economii pe termen lung. Varianta filtrului din metal lavabil este cea mai atractiva. Daca investitia initiala este mica poti alege si filtrul de unica folosinta, insa in acest caz trebuie sa iei in considerare schimbarea ocazionala a lui.

3. Dimensiunile

Nu trebuie sa fie neglijate nici dimensiunile hotei, care trebuie sa se integreze cat mai bine in bucatarie si sa fie optimizate in asa fel incat sa faca fata solicitarilor. De asemenea, odata cu dimensiunile trebuie sa iei in considerare si capacitatea de reciclare sau de evacuare, masurata in metri cubi pe ora. Pentru a-ti calcula necesarul tot ceea ce trebuie sa faci este sa masori volumul bucatariei si sa il inmultesti cu 10.

4. Nivelul de zgomot

De regula, hota de bucatarie este un produs zgomotos. Nivelul de zgomot mediu se situeaza intre valorile de 50 si 70 de decibeli. Daca iti doresti sa te bucuri de un confort fonic cat mai mare, atunci urmareste sa cumperi o hota cu un numar mic de decibeli, 50 sau chiar mai putin de 50 fiind de preferat. Tine cont si de faptul ca s-ar putea ca produsul achizitionat sa aiba mai multe trepte de putere, caz in care nivelul de zgomot poate sa creasca la un nivel mai mare.

Top Produse 2023

Avantaje
  • putere de absorbtie
  • materiale si design
Avantaje
  • inox
  • pret
Dezavantaje
  • are doar 1 motor

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *