Cea Mai Buna Hota Decorativa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

O hota decorativa este, de fapt, o hota de perete. Este denumita asa deoarece producatorii, indiferent de care nume vorbim, se intrec in a-i oferi un aspect cat mai placut. Spre deosebire de alte hote, hota decorativa are libertate si spatiu, putand sa modifice in mod decisiv aspectul unei incaperi. Este mai mare decat una clasica, de asemenea este si mai scumpa, dar in general este mai puternica – adica nu primesti doar aspectul, ci si eficienta mai mare.

Ceea ce trebuie sa stii este faptul ca, daca vrei o hota decorativa, nu trebuie sa ai mobilier deasupra aragazului, deoarece acest tip de produs are nevoie de o inaltime suficineta pentru a fi montata.

Cele mai bune hote decorative au sistem de ventilare in exterior, insa poti gasi si o serie de modele cu evacuare in interior, destinate locurilor in care nu exista posibiltiatea unui burlan.

Ghidul cumparatorului

1. Modul de functionare

Este foarte important sa stii cu exactitate cum functioneaza hota pe care o alegi. Mai exact, este important sa stii modul in care evacueaza aerul. Pe piata exista modele cu sistem de filtrare in interior sau in exterior.

Daca ai posibilitatea, cele mai eficiente hote sunt cele cu evacuare in exterior. Daca nu poti sa scoti un burlan in aer liber, fie pentru ca nu poti sa dai gauri fie pentru ca ai o camera fara geam, singura solutie este o hota cu filtrare in interior. Mai usor de montat, aceasta nu prezinta aceeasi eficienta ca cea de exterior.

2. Puterea

Un alt criteriu de care trebuie sa tii cont este puterea de evacuare a hotei, care trebuie sa fie impartita in cat mai multe trepte de viteza. O hota buna prezinta nu mai putin de 3 trepte de viteza pe care le poti folosi in functie de mirosurile degajate de pregatirea mancarii si in functie de intensitatea aburului.

3. Iluminarea

Nu in ultimul rand, trebuie sa tii cont de iluminarea pe care o ofera hota. Fiind montata deasupra aragazului, aceasta poate sa ofere un avantaj major, iluminand oalele cu mancare si oferindu-ti un plus de flexibilitate.

4. Alte aspecte

  • materialul:exista modele din inox, din tabla emailata, precum si modele care au decoratiuni din sticla. Inoxul antiamprenta este cel mai eficient in timp.
  • filtre: este bine ca filtrele sa fie refolosibile, adica sa fie metalice

Top Produse 2023

Avantaje
  • putere de absorbtie
  • forma ergonomica
Dezavantaje
  • designul pe negru poate sa ni fie pe placul tuturor
Avantaje
  • capacitate de absorbtie 643 mc/h
  • design
  • pret

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *