Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r51177vega/topproduse.ro/blog/wp-content/themes/schema/options/php-po/php-po.php on line 187
Fiare de Calcat Tefal | Top 2023 - TopProduse

Cel Mai Bun Fier de Calcat Tefal

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune fiare de calcat Tefal? Care este cel mai bun fier de calcat Tefal?

Atunci cand vine vorba despre fiare de calcat sau tigai Tefal este un nume care iti spune, cu siguranta, foarte multe. De cand a promovat pe piata talpa teflonata, compania franceza si-a adjudecat pozitia de lider in productia de accesorii si electrocasnice care nu se lipesc, asadar, achizitia unui fier de calcat Tefal poate sa fie solutia inteligenta pentru care poti opta.

Alegerea celei mai bune optiuni insa, trebuie sa tina cont de foarte multe criterii. Chiar daca denumirea branduluui vine de la Teflon si Aluminiu, vei descoperi mai multe tehnologii de constructie a talpilor si foarte multe optiuni.

Ghidul cumparatorului

1. Materialul talpii

Analizand oferta Tefal vei gasi, evident, fiare de calcat cu talpa din teflon, insa vei descoperi si fiare cu talpa din ceramica sau solutii ce folosesc tehnologia Ultra Gliss. Talpa din teflon ofera marele avantaj de a nu se lipi in timpul calcarii, insa trebuie intretinuta cu mare atentie, pentru ca se poate zgaria destul de repede. Talpa din ceramica, pe de alta parte, este mult mai rezistenta, ceea ce te scuteste de o grija in plus.

In ceea ce priveste talpa ultragliss, aceasta are avantajul de a aluneca usor pe haine.

2. Puterea

Masurata in Watti, puterea poate decide rapiditatea cu care se incalzeste fierul si rapiditatea cu care urmeaza sa calci. De regula, aceasta variaza intre 1200 si 3200 W, insa media este cea mai des intalnita: 2-3000 W. Daca vrei un raport calitate/pret cat mai bun, este bine sa te orientezi spre un fier de 2400W.

Puterea trebuie sa poata fi setata in functie de articolul pe care urmeaza sa il calci, asadar, cu cat ai la dispozitie mai multe trepte de putere, cu atat este mai bine.

3. Functii

Fiarele de calcat moderne de la Tefal vin la pachet cu o serie de functii intresante, de care poti profita din plin. Spre exemplu, poti descoperi functia anti calcar care indeparteaza aceasta depunere atat de daunatoare, poti descoperi functii de autocuratare sau de anti-picurare. Pentru siguranta, functia de oprire automata poate sa fie extrem de apreciata.

4. Intretinere

Un alt lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este modul in care un fier de calcat se intretine. Acesta trebuie sa poata fi curatat cu usurinta dupa fiecare folosire si trebuie sa iti ofere acces facil la rezervor, in asa fel incat sa poti indeparta depunerile.

In principiu, intretinerea minima pentru orice fier presupune golirea rezervorului si curatarea partii exterioare.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online un fier de calcat Tefal ieftin si bun. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2024

Avantaje
  • putere 2400 w
  • rezervor apa 0.3l 
  • debit de abur mare

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *