Philips GC4522

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

fier-calcat-philips-gc4522Avantaje

  • putere mare de 2600W
  • design inovator, indraznet
  • capabil sa genereze mult abur (50 g/min) la presiune mare, pentru a indrepta cute dificile
  • oprire automata
  • curatare automata a calcarului
  • sistem anti picurare

Dezavantaje

  • pretul este peste medie

Avantajele explicate

Puterea de 2600 de watt va va permite sa reglati temperatura aburului pe o plaja mai mare, utila mai ales cand aveti haine groase sau din tesatura tare. Philips Azur Performer Plus GC4522 este un fier de calcat bun care are si o forma ergonomica, fiind usor de manuit. Designul este unul modern, asa cum ii sta bine unui brand inovator cum e Philips.

Produsul include functionalitati moderne, menite sa va usureze procesul de calcare, dar si sa prelungeasca durata de viata a fierului. Jetul de abur are o capacitate de 210 grame, pentru a inmuia cute din cele mai tari.

Click aici pentru mai multe detalii pe eMAG.ro!

Ca si siguranta, oprirea automata este o functie care opreste automat fierul daca il uitati pornit sau il tineti nemiscat in pozitie orizontala pentru mai mult timp.

Are prevazute functii pentru curatare rapida si automata a calcarului, anti picurare pentru a preveni curgerea picaturilor de apa pe rufe pana se incalzeste fierul pentru a produce abur, precum si functie de pulverizare a apei.

Concluzii

Fara indoiala, un produs de calitate de la Philips care va ofera functionalitatile moderne intr-un design pe masura si la un pret accesibil.

Daca vrei sa cumperi acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *