Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r51177vega/topproduse.ro/blog/wp-content/themes/schema/options/php-po/php-po.php on line 187
Cel Mai Bun Fier de Calcat Vertical cu Aburi - Cum Alegi | Top 2023 - TopProduse

Cel Mai Bun Fier de Calcat Vertical cu Aburi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune fiare de calcat pe verticala? Care este cel mai bun fier de calcat vertical?

Articolele vestimentare au evoluat si au aparut materiale tot mai fine pentru camasi, bluze etc. care trebui intretinute corespunzator. La fel si fiarele de calcat au evoluat ingloband tot mai multe functii.In mare, criteriile de alegere sunt la fel ca la cel mai bun fier de calcat clasic, doar ca aici ne focusam mai mult pe capacitatile fierului de a calca pe verticala.

Ce Este calcarea pe verticala?

fier-de-calcat-verticalInseamna ca veti calca rufele direct pe umeras (deci fara a le intinde pe masa de calcat) si veti folosi jetul de abur al fierului care va elimina cutele. Exista fiare de calcat specializate pe calcare verticala, dar cele mai multe inglobeaza aceasta functie. calcarea pe verticala se activeaza apasand un buton sau automat can indreptati fierul in pozitie verticala.

De Ce un fier cu calcare pe verticala?

  • calcati rufele mai repede
  • nu aveti nevoie de masa de calcat
  • recomandat pentru tesaturi subtiri: atunci cand calcati pe verticala, rezultatele nu vor fi la fel de bune ca la o calcare pe masa de calcat intrucat nu aplicati o presiune direct pe haina. De aceea este recomandat sa calcati pe verticala doar artoicolele vestimentare din tesaturi subtiri gen tricouri, perdele, fete de masa, chiar blugi, matase, lana; nu veti obtine o calcare perfecta pentru camasi, de exemplu.
  • nu exista riscul arderii hainelor
  • hainele se pastreaza mai bine pe termen lung. Intrucat nu se aplica o presiune directa cu talpa fierului, fibrele tesaturii nu se vor deteriora

Tehnica de a calca cu aburi este folosita de curatoriile profesionale, dar o puteti folosi si dvs. cu success. Recomandarea noastra este sa achizitionati un fier de calcat care include optiunea de calcare cpe verticala, astfel incat o puteti folosi doar cand aveti nevoie, in speta pentru rufe mai subtiri.

Ghidul cumparatorului

Asa cum am spus si in alegerea celui mai bun fier de calcat, sunt cateva aspecte importante care influenteaza performanta produsului.

1. Jetul de abur

Este foarte important ca fierul sa produca mult abur la o temperatura ridicata. Se masoara in grame pe minut.

2. Puterea

Puterea se exprima in Watt si va influenta temperatura jetului de abur. Aceasta este reglabila, ca sa o puteti adapta dupa tipul de tesatura supuse calcarii.

3. Capacitate rezervorului de apa

Fiind vorba de calcare cu aburi, important este ca si rezervorul de apa sa aiba o capacitate mare. Asta ca sa evitam reincarcarea deasa atunci cand avem de calcat multe rufe. Oricum, dupa ce terminati de calcat, este recomandat sa goliti rezervorul, pentru a evita depunerea calcarului si a prelungi astfel durata de viata a produsului.

Top Produse 2024

Avantaje
  • putere 2600 W
  • debit abur mare (160 g/min)
  • ralpa cu ceramica
  • oprire automata
  • calcare pe verticala
  • raport calitate-pret

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *