Cel Mai Bun Fier de Calcat Philips

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Un fier de calcat este unul dintre acele dispozitive ce trebuie sa fie gasite in orice casa. Societatea ne obliga sa avem hainele mereu curate si aranjate, asadar, lipsa cutelor vine cu eforturi sustinute, cu fierul in mana.

In momentul in care vrei sa cumperi un fier de calcat, o optiune excelenta este brandul Philips.  Producatorul olandez a reusit sa isi dezvolte extrem de bine aceasta nisa de electrocasnice si sa inglobeze functii foarte interesante in majoritatea produselor. Pe langa asta, un produs Philips ofera garantia unor materiale de foarte buna calitate.

Ghidul cumparatorului

1. Talpa

Este cel mai important element al fierului deoarece intra in contact direct cu hainele.

Daca vrei sa iti protejezi fiecare piesa vestimentara, fara sa risti arderea ei, este bine sa cauti o talpa din ceramica sau din teflon. Talpa din teflon are calitatea de a nu se lipi, insa prezinta riscul de a se zgaria repede, in timp ce talpa din ceramica vine la pachet cu o multime de proprietati cat se poate de interesante.

Pe langa aceste doua materiale vei mai putea gasi si alte solutii, cum ar fi inoxul. Totusi, nu este recomandat sa alegi o talpa din inox, deoarece nu asigura o eficienta atat de mare precum ti-ai dori.

2. Puterea

Puterea se masoara in Watti si poate sa aiba valori situate intre 1200 si 3200 W. Daca vrei un fier echilibrat este bine sa te orientei spre o putere de 2400W, insa daca ai foarte multe haine de calcat si vrei o flexibilitate cat mai mare, o solutie de 3000 poate sa fie foarte atractiva.

3. Aburul

Mai toate fiarele de calcat moderne elimina abur in momentul in care isi fac treaba. Jetl de aburi poate sa usureze foarte mult intregul proces de calcare si iti ofera economie de timp. Pentru a-ti da seama de utilitatea lui, verifica numarul si dimensiunea gaurilor din talpa fierului si de asemenea, cauta sa descoperi debitul de abur pe minut. Acesta trebuie sa aiba o valoare intre 35 si 50 de grame.

Pentru a elimina cutele cu adevarat dificile, unele fiare de calcat au buton special pentru un surplus de abur, ajungand chiar si la 200 de grame pe minut.

4. Functii

Nu in ultimul rand, trebuie sa verifici cu atentie fiecare functie pe care ti-o ofera fierul, deoarece multe dintre ele sunt cu adevarat interesante. Cauta o solutie cu eleente de siguranta, functie anti calcar si functie de auto-curatare.

Top Produse 2023

Avantaje
  • putere 2400 W
  • abur 160 grame/min
  • calcare pe verticala
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *