Perie Rotativa Rowenta CF9320 – Pret, Pareri

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

perie-rotativa-rowenta-cf9320Avantaje

  • doua directii de rotire (stanga si dreapta)
  • generator de ioni pentru a elimina efectul anti static in timpul frecarii parului de perie
  • doua perii de diametre diferite, pentru par scurt si lung
  • 2 setari pentru temperatura, plus 1 setare speciala pentru aer rece

Dezavantaje

  • la o  putere de 1000W dispozitivul consuma energie electrica mai multa, dar cand il utilizati pe o temperatura mai scazuta, automat si consumul scade

> Vezi pret si recenzii pe Emag

Avantajele explicate

Rowenta CF9320 este probabil cea mai buna perie rotativa intrucat insumeaza toate functiile necesare intretinerii corespunzatoare a parului. In primul rand, invelisul din material ceramic al capului asigura o temperatura uniforma si nu arde parul in timpul utilizarii. Atat invelisul, cat si functia de generare ioni va elimina efectul anti statis sau de lectrizare.

Produsul poate fi utilizat atat pe par umed, cat si uscat, un avantaj pe care nu-l regasim la alte perii. Dispozitivul are 2 trepte de viteza, ceea ce este util de exemplu cand parul nu is modifica forma repede – atunci il folositi la viteza mai mica.

Aceasta perie are optiunea de a schimba sensul de rotire, la stanga sau la dreapta. In acest fel puteti crea diverse bucle si suvite.

rowenta-cf9320-capete

Aparatul contine 2 tipuri de perii pe care le schimbati intre ele cu usurinta: una mica si una mai mare, utile pentru bucle mai scurte sau mai lungi, pentru par mai scurt sau mai lung, pentru a coafa bretonul etc.

> Vezi pretul si detalii pe Emag

Produsul nu este cel mai ieftin, dar este cel mai bun si nu are un pret mare, ci un pret mediu de aprox. 190 ron (vezi pret pe emag). Parerile celorlalte sunt foarte bune, si sunt peste 45 de pareri de 5 stele pe emag

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *