Cea Mai Buna Perie Rotativa Remington

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

In momentul in care vorbim despre produse de ingrijire a parului, Remington este, fara doar si poate, un nume memorabil. Are si cu ce sa se laude, in conditiile in care are o istorie de peste 200 de ani. Este adevarat ca de-a lungul timpului, productia acestui brand a trecut prin mai multe domenii, insa de ceva vreme, putem descoperi o multime de dispozitive de ingrijire a parului in oferta brandului.

Periile rotative de par reprezinta unul dintre produsele de baza, pe care Remington se bazeaza si care, nu de putine ori, au dat tonul in ceea ce priveste inovatia. Toate sunt realizate din materiale de calitate si toate sunt eficiente, insa daca iti doresti sa te bucuri de acest produsr special construit pentru nevoile tale, trebuie sa tii cont de o serie de lucruri.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul periei

In principiu, periile de par sunt impartite in trei categorii in functie de materialul din care este construit invelisul. Cel mai popular este materialul ceramic, pentru ca reuseste sa ofere un echilibru foarte bun intre calitate si pret si in acelasi timp, se dovedeste foarte sanatos pentru par.

Din punct de vedere al performantei, turmalina este cea care se lauda cu o eficienta foarte mare, insa este destul de costisitoare, in timp ce invelisul din crom se folosea in trecut pentru perii, insa aspectul sau nefinisat si proprietatile neperformante l-au facut sa dispara de pe piata. In principiu, la Remington vei descoperi variante cu ceramica si cu turmalina care sutn si cele mai bune.

2. Setari si functii

Nu trebuie sa neglijezi nici setarile pe care le ofera peria rotativa, unele dintre ele contribuind in mod serios la eficienta sa. Este bine sa ai la dispozitie mai multe trepte de temperatura, functia de schimbare a directiei de rotire si diverse functii cum ar fi cea de netezire sau cea de jet cu aer rece.

Dintre toate, cea mai importanta este cea care iti ofera sansa de a seta temperatura, deoarece parul gros va avea nevoie de temperaturi mari pentru a putea fi modelat, in timp ce parul subtire va avea nevoie de temperaturi mici, pentru a nu se arde.

3. Accesoriile

Daca iti doresti o flexibilitate cat  mai mare este bine sa te orientezi spre perii cu cat mai multe accesorii. Cel mai important accesoriu este capul periei, fiind indicat sa ai la dispozitie atat unul cu diametru mic, de aproximativ 30 de mm, cat si unul cu diametru ce depaseste 50 mm. Varianta mica iti permite sa faci bucle mici in timp ce varianta mare este mult mai atractiva pentru bucle mari si pentru volum.

Top Produse 2023

Avantaje
  • strat din ceramica si turmalina
  • 4 accesorii
  • putere 1000 W in 2 trepte
  • saculet de transport
  • garantie 3 ani
  • pret
Dezavantaje
  • doar 2 trepte de putere, alte modele au 3

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *