Cea Mai Buna Perie Rotativa Rowenta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

cea-mai-buna-perie-rotativa-rowentaCand este vorba despre coafura sau aranjarea parului acasa, Rowenta este un nume des intalnit intrucat periile electrice comercializate de acest producator sunt populare si apreciate.

Rowenta este un producator cu traditie, este o companie germana infiintata in 1884 si care a intrat in grupul SEB in anul 1988, grup care detine multe alte branduri de renume cum sunt Moulinex, Tefal, Krups. Alegand acest brand va permite sa utilizati cele mai bune perii rotative de par prezente in acest moment pe piata, dupa cum se poate vedea si in numeroasele pareri ale utilizatoarelor..

Materialul care intra in contact cu parul

Unul din aspectele esentiale ale unei perii de par il constituie invelisul din care este facuta partea care intra in contact cu parul. Este important odata pentru sanatatea firului de par, si apoi pentru calitatea coafurii si aspectul parului la final. Periile cu invelis din ceramica si turmalina, asa cum produce Rowenta, sunt cele mai bune intrucat se incalzesc uniform, aluneca usor pe par, nu ard parul si reduc efectul anti static. Ata spre deosebire de cele din crom care sunt mai ieftine, dar exista riscul distrugerii firului de par.

Par umed si uscat

Trebuie sa stiti ca anumite perii rotative sunt facute pentru a fi utilizate doar pentru par umed, iar altele sunt destinate pentru ambele situatii: umed si uscat. Este un alt aspect de luat in semaa atunci cand determinam cel mai bun produs.

Functii utile

Rotirea in ambele directii (stanga-dreapta) va permite sa creati bucle mai diverse si sa dati mai multa personalitate unei coafuri.

Treptele de temperatura va permit o coafura mai rapida atunci cand va grabiti sau sa utilizati o temperatura mai ridicata atunci cand parul nu a ajuns la forma dorita; si treapta de aer rece este importanta, pentru a fixa coafura la final.

Vedeti lista cu cele mai apreciate perii pe aceasta pagina web (emag).

Diametrul periei va permite sa faceti bucle mai mari sau mai mici, de aceea este important ca o perie sa aiba doua capete interschimbabile.

Top Produse 2023

Avantaje
  • putere 700W
  • uscare rapida
  • utilizare par umed/uscat
  • dispozitiv de agatare
  • garantie 2 ani
Dezavantaje
  • cablul de alimentare (1.8 m) poate fi considerat scurt de anumite utilizatoare

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *