Peria Rotativa Philips HP8654

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

perie-rotativa-philips-hp8654Avantaje

  • 3 setari de temperatura
  • 2 viteze si 2 directii de rotire
  • Puternica – 1000W
  • Materiale de calitate (ceramica si turmalina)

Dezavantaje

Fiind fabricata cu materiale de calitate, aceasta se reflecta si in pret, care este peste media periilor de par.

Avantajele Explicate

In primul rand, fata de alte perii, turmalina si ceramica au proprietati foarte bune (de aceea sunt si mai scumpe) care te ajuta ca parul sa nu fie electrizat, sa nu fie deteriorat sau rupt si da un plus de stralucire. Aceste materiale sunt foarte bune conductoare de caldura, temperatura se va raspandi uniform si se va preveni arderea sau ruperea firului de par. Cea mai buna perie rotativa trebuie sa iti si protejeze parul, nu doar sa ii dea forma dorita cu orice pret.

Click aici pentru mai multe detalii pe eMAG.ro!

Peria este facuta din peri naturali care contribuie la stralucirea firului de par si se poate roti in ambele directii, prin aceasta putand sa creati frizuri din cele mai personalizate. Puteti sa va bazati pe acest produs ca nu va rupe firul de par.

philips-hp8654

Desi are un pret peste medie, aceasta perie este facuta din materiale de calitate pentru a nu va agata sau rupe parul si pentru a-i da stralucirea si aspectul de nou care va intoarce privirile barbatilor. Daca nu ai mai folosit pana acum un astfel de produs, merita sa ii acorzi putin timp ca sa te obisnuiesti cu manuirea lui pentru ca poate contribui covarsitor la look-ul tau, fara a mai fi nevoie de fiecare data o persoana specializata.

Concluzii

Modelul HP8654 nu este ieftin, dar banii se justifica prin calitatea materialelor si atentia la detalii. Nu in ultimul rand, perioada de garantie este generoasa.

Daca vrei sa cumperi acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *