Cea Mai Buna Perie Rotativa Philips

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Ingrijirea parului este extrem de importanta pentru majoritatea femeilor, deoarece parul este o adevarata carte de vizita si este si un element prin care aspectul se bucura de diversitate. Posibilitatea de a-ti transforma coafura intr-una cu bucle sau din contra, intr-una intinsa, este extrem de atractiva pentru orice femeie. Pentru a putea face asta intr-un mod sanatos insa, ai nevoie de instrumente de buna calitate, mai exact de o perie rotativa de buna calitate.

Daca te orientezi spre perii rotative de la branduri mari, cum ar fi Philips, rezultatele pe care le ai pot fi cu adevarat impresionante. Cu o istorie de peste 120 de ani, Philips este un producator care uimeste prin diversitatea de produse pe care le ofera dar si prin calitatea acestora.

Ghidul cumparatorului

1. Puterea si temperatura

In principiu, o perie rotativa foarte eficienta are valori de putere intre 800 si 1000W. Incearca sa eviti achizitia unor perii cu putere mai mica, pentru a te putea bucura de libertatea de a obtine o eficienta cat mai buna.

O temperatura mai mare inseamna posibilitatea de a o utiliza mai eficient, este util sa dispuna insa de mai multe trepte de reglaj astfel incat sa o folosesti pe cea mai potrivita pentru parul tau – ideea e sa nu deteriorezi firul de par

2. Functiile

Tehnologia moderna si-a pus puternic amprenta pe periile rotative, asadar, poti gasi functii foarte interesante, cum ar fi productia de ioni, posibilitatea de schimbare a directiei de rotire sau capacitatea de a alege mai multe trepte de putere.

 

3. Materialul

In ultima vreme, cele mai populare materiale sunt ceramica si turmalina. Ambele se dovedesc a fi foarte eficiente, se incalzesc rapid si aluneca usor prin par. Un mare avantaj al lor este faptul ca sunt sigure pentru firul de par, nearzandu-l. Varianta mai profesionista este peria rotativa cu turmalina, care elibereaza ioni negativi in cantitati foarte mari, eliminand riscul de electrizare si in acelasi timp este mult mai rapida.

 

4. Accesorii

Pentru a te bucura de o perie completa este bine sa te asiguri ca aceasta are cat mai multe accesorii. O gentuta cu ajutorul careia sa o poti purta cu usurinta peste tot sau mai multe capete, pot sa ii creasca foarte mult eficienta.

5. Designul

Constructia periei trebuie sa fie una foarte bine gandita, in asa fel incat sa permita o utilizare facila. Asigura-te ca peria rotativa Philips pentru care optezi are un maner cat mai ergonomic, nu aluneca si este construita din materiale de o calitate superioara.

Top Produse 2023

Avantaje
  • ceramica si turmalina
  • putere 1000 W
  • 2 viteze
  • 3 setari de temperatura
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *